Kokemäen Siltakatu

Siltakatu 4
32800 Kokemäki
Suomi

Katso sijaintimme kartalla

puh. 010 506 5550 (asiakaspalvelun aukioloajat ma–ke 8–16, to 8–15 ja pe 8–16)

Avoinna

Palvelemme ajanvarauksella

ma 8.30–15.30
ti 8.30–15.30
ke 8.30–18
to 8.30–15.30
pe 8.30–15.30

Etälääkärin vastaanotot tiistaisin

A-klinikan sivuvastaanotot

Eurajoen kunnanvirasto 
Kalliotie 5
27100 Eurajoki

Harjavallan sosiaalikeskus 
Koulukatu 7
29200 Harjavalta

Luvian terveyskeskus 
Kuivalahdentie 3
29100 Luvia

Nakkilan sosiaalitoimisto
Porintie 11
29250 Nakkila

Palvelusta vastaa

palveluesimies Kristiina Siirto-Honkanen
puh. 050 4386 743
[email protected]

Ajankohtaista

Käytäthän maskia, kun asioit toimipisteessämme. Vastaanotolle pääset halutessasi myös etänä. Lue lisää A-klinikka Oy:n palveluissa noudatettavista varotoimista.

Kenelle

A-klinikalta saa apua alkoholiin, muihin päihteisiin ja riippuvuuksiin liittyvissä ongelmissa. Palveluihimme ovat tervetulleita myös läheiset. Perheille ja nuorille suunnatut palvelut löydät Perheiden palvelujen sivulta.

Palvelumme on tarkoitettu seuraavien kuntien asukkaille: Eurajoki, Harjavalta, Huittinen, Kokemäki ja Nakkila. Palvelut ovat pääasiassa maksuttomia. Voit tulla meille suoraan ilman lähetettä.

Toimipisteemme sijaitsee Kokemäellä. Sivuvastaanotot palvelevat Eurajoella, Harjavallassa, Luvialla ja Nakkilassa.

Varaa aika

Varaa aika A-klinikka Oy:n asiakaspalvelusta numerosta 010 506 5550. Asiakaspalvelu myös neuvoo palveluihimme liittyvissä asioissa.

Puhelujen hinnat asiakaspalvelunumeroon 010 506 5550 kaikkialta Suomesta: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (sis. alv 24 %). Puheluhinnat ovat samat kiinteän verkon lankaliittymästä ja matkapuhelimesta soitettaessa. Asiakaspalvelusta eteenpäin välitetty puhelu on lisämaksuton.

Palvelumme

A-klinikalla olemme erikoistuneet päihteisiin, riippuvuuksiin ja mielenterveyteen liittyvien ongelmien hoitoon. Apua saa esimerkiksi alkoholiin ja pelaamiseen liittyvissä huolissa ja ongelmissa.

Palveluihimme sisältyvät neuvonta, keskustelukäynnit ja avovieroitushoito. Tarvittaessa saatavilla ovat myös lääkäripalvelut. Lisäksi tarjoamme ajokorttiseurantoja, päihdearvioita ja lastensuojelun tukipalveluja.

Meille voit tulla myös verkkoterapiaan, joka on hoito-ohjelma alkoholinkäytön vähentämiseen ja lopettamiseen. Eurajoen, Harjavallan, Kokemäen ja Nakkilan asukkaat voivat hakeutua verkkoterapiaan A-klinikan kautta.

Ympärivuorokautiseen vieroitushoitoon tai selviämishoitoon on mahdollista hakeutua Turussa ja Salossa sijaitseviin laitoshoitopalveluihimme.

Henkilökuntamme

  • psykologi Johanna Havia
  • sosiaalityöntekijä Evelina Isomäki
  • sairaanhoitaja Heidi Pajukoski
  • sairaanhoitaja Sanna-Mari Piira
  • sairaanhoitaja Helena Pohjavirta
  • sairaanhoitaja Mitra Rantala
  • ohjaaja Anita Suominen
  • palveluesimies Kristiina Siirto-Honkanen

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa [email protected]

Sataäidit-hanke

Kokemäen palveluissamme käynnistyi vuoden 2022 alussa hanke, jonka tavoitteena on vahvistaa Satakunnan alueella asuvien päihteitä käyttävien äitien ja vauvaperheiden hoitoa. Lue lisää.

Sivun lyhytosoite
a-klinikka.fi/a-klinikka-kokemaki
Image
Pohjoisklinikan logo

Pohjoisklinikan päihdepalvelut ovat saatavilla etänä koko Suomeen. Varaa aika helposti netissä. Katso hinnasto sivuiltamme.

Tutustu ja varaa aika

Jaa tämä sivu