Kokemäen Siltakatu

Siltakatu 4
32800 Kokemäki
Suomi

Katso sijaintimme kartalla

puh. 010 506 5550 (asiakaspalvelun aukioloajat ma–ke 8–16, to 8–15 ja pe 8–16)

Avoinna

Palvelemme ajanvarauksella

ma 8.30–15.30
ti 8.30–15.30
ke 8.30–18
to 8.30–15.30
pe 8.30–15

A-klinikan sivuvastaanotot

Eurajoen kunnanvirasto 
Kalliotie 5
27100 Eurajoki

Harjavallan sosiaalikeskus 
Koulukatu 7
29200 Harjavalta

Luvian terveyskeskus 
Kuivalahdentie 3
29100 Luvia

Nakkilan sosiaalitoimisto
Porintie 11
29250 Nakkila

Ajankohtaista

A-klinikka ja Terveysneuvonta palvelevat normaalisti. Varaa aika vastaanotolle asiakaspalvelumme kautta. Palvelemme myös nuoria ja läheisiä.

Tervetuloa Kokemäen A-klinikan avoimien ovien iltapäivään 27.5.

Kenelle

A-klinikalta saa apua alkoholiin, muihin päihteisiin ja riippuvuuksiin sekä mielenterveyteen liittyvissä ongelmissa. Alaikäisiä nuoria palvelemme päihteisiin ja riippuvuuksiin liittyvissä huolissa. Olet tervetullut meille myös läheisenä.

Palvelut on tarkoitettu koko Satakunnan hyvinvointialueen asukkaille ja ne ovat pääasiassa maksuttomia. Satakunnan hyvinvointialueeseen kuuluvat Eura, Eurajoki, Harjavalta, Huittinen, Jämijärvi, Kankaanpää, Karvia, Kokemäki, Merikarvia, Nakkila, Pomarkku, Pori, Rauma, Siikainen, Säkylä ja Ulvila.

Voit varata ajan asiakaspalvelustamme suoraan ilman lähetettä. Toimipisteemme sijaitsee Kokemäen Siltakadulla. Sivuvastaanotot palvelevat Eurajoella, Harjavallassa, Luvialla ja Nakkilassa.

Varaa aika

Varaa aika A-klinikka Oy:n asiakaspalvelusta numerosta 010 506 5550. Asiakaspalvelu myös neuvoo mielellään palveluihimme liittyvissä asioissa.

Palvelumme

A-klinikalla olemme erikoistuneet päihteisiin, toiminnallisiin riippuvuuksiin ja mielenterveyteen liittyvien ongelmien hoitoon. Apua saa esimerkiksi alkoholiin, huumeisiin ja pelaamiseen liittyvissä huolissa ja ongelmissa.

Palveluihimme voivat tulla myös alaikäiset lapset ja nuoret, joilla on huolena päihteiden käyttö tai toiminnallinen riippuvuus, kuten pelaaminen. Täysi-ikäiset voivat hakeutua meille päihde- ja riippuvuusongelmien lisäksi myös mielenterveyden huolissa.

Vastaanotolle voit varata ajan myös silloin, jos sinua huolestuttaa esimerkiksi puolisosi, lapsesi tai muun läheisesi tilanne päihteisiin tai riippuvuuksiin liittyen.

Palveluihimme sisältyvät neuvonta, keskustelukäynnit ja avovieroitushoito. Tarvittaessa saatavilla ovat myös lääkäripalvelut. Lisäksi tarjoamme esimerkiksi ajokorttiseurantoja ja päihdearvioita.

Ympärivuorokautiseen vieroitushoitoon tai selviämishoitoon on mahdollista hakeutua Turussa ja Salossa sijaitseviin laitoshoitopalveluihimme. Vieroitushoitoon hakeudutaan Satakunnan hyvinvointialueen päihdepalveluiden ohjaamana.

Henkilökuntamme

Henkilökuntaamme kuuluu sairaanhoitajia, ohjaaja ja palveluesimies. Palvelemme luottamuksella ja yksilöllisesti.

  • palveluesimies Elina Penttilä
  • sairaanhoitaja Helena Pohjavirta
  • sairaanhoitaja Mitra Rantala
  • ohjaaja Anita Suominen

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa [email protected].

Sosiaalipalvelujen omavalvontasuunnitelma – A-klinikka Kokemäki Terveydenhuollon omavalvontasuunnitelma – A-klinikka Kokemäki

Sivun lyhytosoite
a-klinikka.fi/a-klinikka-kokemaki
Jaa tämä sivu