Back to top

A-klinikka Kokemäki

Siltakatu 4
32800 Kokemäki

puh. 010 506 5550 (ajanvaraukset ja neuvonta ma–pe 8–18)

Avoinna 

Palvelemme ajanvarauksella
ma 8.30–15.30
ti 8.30–15.30
ke 8.30–18
to 8.30–15.30
pe 8.30–15.30

Etälääkärin vastaanotot tiistaisin

A-klinikan sivuvastaanotot

Harjavallan sosiaalikeskus
Koulukatu 7
29200 Harjavalta

Nakkilan sosiaalitoimisto
Porintie 11
29250 Nakkila

A-klinikan vastaanotot pidetään normaalisti, mutta ne pyritään ensisijaisesti järjestämään etävastaanottona. Mikäli sinulla on aika varattuna, oma työntekijäsi ottaa sinuun yhteyttä. Jos sinulla on flunssan oireita, ethän asioi toimipisteessämme. Voit peruuttaa ajan soittamalla asiakaspalveluumme 010 506 5550 tai suoraan omalle työntekijällesi. Huomioithan myös, että kaikki ryhmämme ovat tauolla. Noudatamme varotoimia koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Lue lisää.


A-klinikka auttaa päihdeongelmissa, erilaisissa riippuvuuksissa ja elämänhallinnan kysymyksissä yksilöllisesti. Palvelut on tarkoitettu päihteiden käyttäjille ja heidän läheisilleen. Avokatkaisuhoito toteutetaan yhteistyössä sairaanhoitajan ja lääkärin kanssa.

Tarjoamme myös seurantaa rattijuopumus- ja ajokelpoisuusasioissa sekä päihteiden käytön aiheuttamien haittojen arviointia yhteistyössä asiakkaan kanssa.

A-klinikalla järjestetään ammatillisesti ohjattuja hoitoryhmiä peliongelmaisille. Kun ryhmässä on 6–10 osallistujaa, se kokoontuu viikoittain 12 kertaa.

Työmuotoinamme ovat yksilö-, ryhmä- ja perhetapaamiset, vertaisryhmät ja Theraplay-vuorovaikutushoito. Työskentelemme joustavasti eri ympäristöissä asiakkaan tarpeiden mukaan.

Miten hoitoon pääsee

A-klinikka Oy:n ajanvaraus palvelee arkisin kello 8–18 numerossa 010 506 5550. Numerosta saa myös neuvontaa ja lisätietoja palveluihimme liittyen. Palvelemme myös sähköpostitse [email protected].

Puhelujen hinnat asiakaspalvelunumeroon 010 506 5550 kaikkialta Suomesta: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (sis. alv 24 %). Puheluhinnat ovat samat kiinteän verkon lankaliittymästä ja matkapuhelimesta soitettaessa. Asiakaspalvelusta eteenpäin välitetty puhelu on lisämaksuton.

A-klinikka palvelee maksutta Kokemäen, Eurajoen (Luvian), Harjavallan ja Nakkilan asukkaita. Lähetettä ei tarvita. Asiakas voi itse valita, mille vastaanotolle tulee.

A-klinikka Kokemäen toimipisteen suora numero on 040 1368 087.

Henkilökuntamme

Henkilökunta on erikoistunut perhe- ja päihdetyön yhdistämiseen päihteisiin ja mielenterveyteen liittyvien ongelmien hoidossa. Auttamistyö on voimavarakeskeistä ja perheterapeuttista.

 • palveluesimies, Theraplay-terapeutti ja perhe- ja paripsykoterapeutti (koul.) Kristiina Siirto-Honkanen
 • psykiatrinen sairaanhoitaja Liisa Salmi
 • psykiatrinen sairaanhoitaja Helena Riihimaa
 • psykologi Johanna Havia (ma–ti)
 • sosiaalityöntekijä Lauri Heino (ma–ti)
 • sosiaalityöntekijä Marikaisa Martikainen (ke ja pe)
 • toimistosihteeri, lähihoitaja Anita Suominen

Tukenamme lisäksi konsultoiva lastenpsykiatrian el Heidi Jussila, päihdelääketieteen erityispätevyys, väitöskirjatutkija (Turun yliopisto).

Konsultaatiota ja ohjausta yhteistyökumppaneille

 • Ratkaisukeskeiset keinot koulujen kohtaamissa perhe-, päihde- ja mielenterveysongelmissa 
 • Perhe- ja päihdetyön yhdistäminen päihdeongelmien hoidossa 
 • Parisuhteen ja vanhemmuuden tukeminen
 • Varhaisen vuorovaikutuksen hoito
 • Lapset puheeksi -menetelmäkoulutus

Hoitoa verkossa

Hoitoa on saatavilla myös verkossa ajasta ja paikasta riippumatta.

Verkkoterapia on tarkoitettu alkoholinkäytön vähentämiseen ja lopettamiseen. Kokemäen, Eurajoen, Harjavallan ja Nakkilan asukkaat voivat hakeutua verkkoterapiaan A-klinikan kautta. Hoidon voi maksaa myös itse, jolloin ajan verkkoterapian aloitukseen voi varata netistä. Voit kysyä lähetettä verkkoterapiaamme myös työterveydestäsi.

Etävastaanotolla pääset keskustelemaan ammattilaisen kanssa omalta kotisohvaltasi käsin. Olet tervetullut etävastaanotolle esimerkiksi silloin, jos oma tai läheisesi alkoholinkäyttö mietityttää, sinulla on ongelmia pelaamisen kanssa tai tarvitset tukea elämäntilanteeseesi. Etävastaanotot ovat maksullisia ja voit varata niitä netistä yksittäin.

Kaikki digitaaliset palvelumme löydät osoitteesta hoitoaverkossa.fi.

Palvelusta vastaavat 

palveluesimies Kristiina Siirto-Honkanen
puh. 050 4386 743
[email protected]

Sivun lyhytosoite 
a-klinikka.fi/a-klinikka-kokemaki