Kouvolan Kotiharjuntie

Kotiharjuntie 20
45100 Kouvola
Suomi

Katso sijaintimme kartalla

puh. 010 506 5550 (asiakaspalvelu ma–pe klo 8–17)

Avoinna

ti klo 8–16

Palvelemme ajanvarauksella

Ajankohtaista

Palvelemme normaalisti koronavirukseen liittyvät varotoimet huomioiden. Käytä maskia, kun asioit toimipisteessämme. Vastaanotolle pääset halutessasi myös etänä. Lue lisää A-klinikka Oy:n palveluissa noudatettavista varotoimista.

Palvelumme

Autamme erilaisissa päihteisiin, riippuvuuksiin ja mielenterveyteen liittyvissä haasteissa. Niiden taustalla voi olla esimerkiksi alkoholi, huumeet, lääkkeet tai pelaaminen.

Palveluihimme sisältyvät vastaanottokäynnit, ajokyvyn arviointi, päihdevieroitus ja hoitoonohjauspaketit työterveyden kautta tuleville asiakkaille. Vastaanotolle ovat tervetulleita myös parit, perheet ja läheiset. Saatavilla ovat myös lääkäripalvelut. Lääkärille hakeudutaan hoitajan vastaanoton kautta.

Hoito on luottamuksellista ja yksilöllistä.

Ajanvaraus

A-klinikka Kouvolan palvelut ovat maksullisia. Olemme avoinna tiistaisin klo 8–16. Hakeutuminen vain ajanvarauksella. Palvelemme myös etänä videoyhteyden välityksellä.

Varaa vastaanottokäynti nettiajanvarauksestamme. Valitse ensikäynti 45 min, kun olet tulossa meille ensimmäistä kertaa tai edellisestä käynnistäsi on yli 3 kuukautta aikaa. Ensikäynnin hinta on 85 €.

Siirry nettiajanvaraukseen

Voit varata ajan myös puhelimitse A-klinikka Oy:n asiakaspalvelusta numerosta 010 506 5550. Asiakaspalvelu neuvoo kaikissa palveluihimme liittyvissä asioissa.

Puhelujen hinnat asiakaspalvelunumeroon 010 506 5550 kaikkialta Suomesta: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (sis. alv 24 %). Puheluhinnat ovat samat kiinteän verkon lankaliittymästä ja matkapuhelimesta soitettaessa. Asiakaspalvelusta eteenpäin välitetty puhelu on lisämaksuton.

Hoitoa verkossa

Hoitoa on saatavilla myös verkossa ajasta ja paikasta riippumatta. Digitaaliset palvelumme löydät osoitteesta hoitoaverkossa.fi.

Verkkoterapia on alkoholinkäytön vähentämiseen tarkoitettu hoito-ohjelma. Tarkista haulla, miten voit hakeutua verkkoterapiaan. Hoidon voi maksaa myös itse, jolloin ajan voi varata suoraan nettiajanvarauksesta.

Etävastaanotolla pääset keskustelemaan ammattilaisen kanssa omalta kotisohvaltasi. Etävastaanotot ovat maksullisia ja voit varata niitä netistä yksittäin.

Sivun lyhytosoite
a-klinikka.fi/a-klinikka-kouvola
Jaa tämä sivu