Kouvolan Kotiharjuntie

Kotiharjuntie 20
45100 Kouvola
Suomi

Katso sijaintimme kartalla

puh. 010 506 5550 (asiakaspalvelu ma–pe klo 8–16)

Avoinna

Palvelemme ajanvarauksella

Kesän poikkeusaukioloajat

Suljettu 24.6.–18.7. ja 11.8.–17.8.

Ajankohtaista

A-klinikka palvelee normaalisti koronavirukseen liittyvät varotoimet huomioiden. Käytäthän maskia, kun asioit toimipisteessämme. Vastaanotolle pääset halutessasi myös etänä puhelimitse tai videovastaanottona. Lue lisää A-klinikka Oy:n palveluissa noudatettavista varotoimista.

Palvelumme

Autamme erilaisissa päihteisiin, riippuvuuksiin ja mielenterveyteen liittyvissä haasteissa. Niiden taustalla voi olla esimerkiksi alkoholi, huumeet, lääkkeet tai pelaaminen.

Hoitokokonaisuuksiimme kuuluu ajokyvyn arviointi, hoitoonohjauspaketit työterveyden ohjaamille asiakkaille sekä päihdevieroitus ja -kuntoutus.

Palveluun sisältyy motivointi muutokseen sekä terapeuttiset tukikeskustelut yksilöille, pareille, perheille ja läheisille. Käytettävissä on myös lääkäripalvelut. Hoito on luottamuksellista ja yksilöllistä. Hoidossa edetään asiakkaan ja tarvittaessa verkoston kanssa yhdessä laaditun suunnitelman mukaisesti.  

Miten hoitoon pääsee

A-klinikka Kouvolan palvelut ovat maksullisia. Hakeutuminen vain ajanvarauksella. Palvelemme myös etänä videoyhteyden välityksellä.

Varaa aika A-klinikka Oy:n asiakaspalvelusta numerosta 010 506 5550. Asiakaspalvelu myös neuvoo palveluihimme liittyvissä asioissa.

Puhelujen hinnat asiakaspalvelunumeroon 010 506 5550 kaikkialta Suomesta: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (sis. alv 24 %). Puheluhinnat ovat samat kiinteän verkon lankaliittymästä ja matkapuhelimesta soitettaessa. Asiakaspalvelusta eteenpäin välitetty puhelu on lisämaksuton.

Hoitoa verkossa

Hoitoa on saatavilla myös verkossa ajasta ja paikasta riippumatta. Digitaaliset palvelumme löydät osoitteesta hoitoaverkossa.fi.

Verkkoterapia on alkoholinkäytön vähentämiseen tarkoitettu hoito-ohjelma. Tarkista haulla, miten voit hakeutua verkkoterapiaan. Hoidon voi maksaa myös itse, jolloin ajan voi varata suoraan nettiajanvarauksesta.

Etävastaanotolla pääset keskustelemaan ammattilaisen kanssa omalta kotisohvaltasi. Etävastaanotot ovat maksullisia ja voit varata niitä netistä yksittäin.

Sivun lyhytosoite
a-klinikka.fi/a-klinikka-kouvola
Jaa tämä sivu