Back to top

A-klinikka Kouvola

Oikokatu 2 B
45100 Kouvola

puh. 040 1368 270
fax (05) 3794 640

Avoinna 

Päivystysvastaanotto ilman ajanvarausta ma–pe 8.15–10

Tarjoamme maksutonta hoitoa ja tukea päihde-, peli- ja muihin riippuvuuksiin sekä mielenterveyteen ja elämänhallintaan liittyviin haasteisiin. Palveluihimme voivat tulla myös läheiset ja alle 18-vuotiaat nuoret.

Palveluihimme sisältyvät avokatkaisu, lääkäripalvelut, keskustelukäynnit, pari-, perhe- ja verkostotapaamiset, lastensuojeluyhteistyö, verkkohoito, tukihoitona korva-akupunktio sekä koulutus.

Hoidossa korostamme luottamuksellista yhteistyötä asiakkaan ja hänen lähiverkostonsa kanssa. Asiakkuus perustuu vapaaehtoisuuteen. Kunkin asiakkaan hoidon tavoitteet ovat yksilöllisiä. Hoidossa edetään yhdessä asiakkaan kanssa laaditun suunnitelman mukaisesti.

Henkilökuntamme koostuu sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisista.

Miten hoitoon pääsee

Hoitoon voi hakeutua varaamalla ajan numerosta 040 1368 270 tai tulemalla A-klinikalle päivystysaikana maanantaista perjantaihin klo 8.15–10. Lähetettä ei tarvita.

Ajanvarauksella on mahdollista asioida myös klo 16 jälkeen.

Mitä hoidossa tavoitellaan

Tavoitteena on asiakkaan päihteiden käytön väheneminen tai loppuminen, sosiaalinen ja terveydellinen kuntoutuminen, toimintakyvyn ja osallisuuden vahvistuminen sekä elämäntilanteen kohentuminen.

Sivun lyhytosoite 
a-klinikka.fi/a-klinikka-kouvola