Kouvolan Kotiharjuntie

Kotiharjuntie 20
45100 Kouvola
Suomi

Katso sijaintimme kartalla

puh. 010 506 5550 (asiakaspalvelu ma–pe klo 8–17)

Avoinna

Palvelemme ajanvarauksella

Ajankohtaista

A-klinikka Kouvola aloittaa 14.12.

A-klinikan poliklinikkapalvelut siirtyvät Kotkasta Kouvolaan 14.12.2020. A-klinikka Oy keskittää kaikki päihdehoidon avohoito- ja laitoshoitopalvelunsa Kymenlaakson alueella Kouvolaan.

Kouvolassa palveluihimme sisältyvät A-klinikan lisäksi K-klinikka, Vieroitushoitoyksikkö, Selviämisasema ja A-klinikkayhteisö.

Koronavirustilanteeseen liittyvät varotoimet

A-klinikka palvelee normaalisti koronavirukseen liittyvät varotoimet huomioiden. Käytäthän maskia, kun asioit toimipisteessämme. Vastaanotolle pääset halutessasi myös etänä puhelimitse tai videovastaanottona. Lue lisää A-klinikka Oy:n palveluissa noudatettavista varotoimista.

Palvelumme

Autamme erilaisissa päihteisiin, riippuvuuksiin ja mielenterveyteen liittyvissä ongelmissa. Ongelmien taustalla voi olla esimerkiksi alkoholi, huumeet, lääkkeet tai pelaaminen.

Palveluihimme sisältyvät terapiakeskustelut niin yksilöille, pareille kuin perheille sekä lääkäripalvelut. Hoito on luottamuksellista ja yksilöllistä. Hoidossa edetään asiakkaan kanssa yhdessä laaditun suunnitelman mukaisesti.

Miten hoitoon pääsee

A-klinikka Kouvola palvelee 14.12. alkaen. A-klinikan palvelut ovat maksullisia. Hakeutuminen vain ajanvarauksella.

A-klinikka Oy:n ajanvaraus ja neuvonta palvelee arkisin kello 8–17 numerossa 010 506 5550. Palvelemme myös sähköpostitse [email protected]

Puhelujen hinnat asiakaspalvelunumeroon 010 506 5550 kaikkialta Suomesta: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (sis. alv 24 %). Puheluhinnat ovat samat kiinteän verkon lankaliittymästä ja matkapuhelimesta soitettaessa. Asiakaspalvelusta eteenpäin välitetty puhelu on lisämaksuton.

Hoitoa verkossa

Hoitoa on saatavilla myös verkossa ajasta ja paikasta riippumatta. Digitaaliset palvelumme löydät osoitteesta hoitoaverkossa.fi.

Verkkoterapia on alkoholinkäytön vähentämiseen tarkoitettu hoito-ohjelma. Tarkista haulla, miten voit hakeutua verkkoterapiaan. Hoidon voi maksaa myös itse, jolloin ajan voi varata suoraan nettiajanvarauksesta.

Etävastaanotolla pääset keskustelemaan ammattilaisen kanssa omalta kotisohvaltasi. Etävastaanotot ovat maksullisia ja voit varata niitä netistä yksittäin.

Sivun lyhytosoite
a-klinikka.fi/a-klinikka-kouvola
Jaa tämä sivu