Salon Helsingintie

Helsingintie 7 A, 3. krs
24100 Salo
Suomi

Katso sijaintimme kartalla

puh. 010 506 5550 (asiakaspalvelun aukioloajat ma–ke 8–16, to 8–15 ja pe 8–16)

Varaa aika verkosta

Avoinna

Palvelemme ajanvarauksella

ma–pe 8–16

Vastaanotto ilman ajanvarausta

ma 8.15–10 ja 14–16
ti 8.15–10
ke 8.15–10
to 8.15–10
pe 8.15–10

A-klinikan sivuvastaanotot

Kemiönsaaren sosiaaliyksikkö
Vretantie 19
25700 Kemiö

Paimion kaupungintalo
Vistantie 18
21530 Paimio

Perniön terveysasema (vain salolaiset)
Vuorilinnantie 7
25500 Perniö

Sauvon sosiaalitoimi
Sauvontie 46
21570 Sauvo

Someron sivuvastaanotto
Jukolantie 3
31400 Somero

Taalintehtaan lähipalvelupiste
Kolapakantie 2, 2. krs
25900 Taalintehdas

Waltti-talo (vain salolaiset Waltti-talon asiakkaat)
Salorankatu 5–7
24240 Salo
Ajanvaraus Waltti-talon sivuvastaanotolle

A-klinikalta saa apua alkoholiin, muihin päihteisiin ja pelaamiseen liittyvissä ongelmissa. Palveluihimme ovat tervetulleita myös läheiset.

Kenelle

Palvelumme on tarkoitettu seuraavien kuntien asukkaille: Salo, Aura, Kaarina, Kemiönsaari, Koski, Kustavi, Lieto, Loimaa, Marttila, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Oripää, Paimio, Parainen, Pöytyä, Raisio, Rusko, Sauvo, Somero, Taivassalo, Turku ja Vehmaa. Kaarinalaiset ensisijaisesti kotikunnan palvelujen ohjaamana.

A-klinikalla palvelemme 30 vuotta täyttäneitä. Jos olet 13–29-vuotias, varaa aika Nuorten palveluihin.

Palvelut ovat pääasiassa maksuttomia ja voit tulla meille suoraan ilman lähetettä.

Varaa aika

Varaa vastaanottokäynti helposti nettiajanvarauksestamme.

Varaa aika verkosta

Voit varata ajan myös puhelimitse A-klinikka Oy:n asiakaspalvelusta numerosta 010 506 5550. Ajanvarausten lisäksi asiakaspalvelu neuvoo palveluihimme liittyvissä asioissa.

Puhelujen hinnat asiakaspalvelunumeroon 010 506 5550 kaikkialta Suomesta: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (sis. alv 24 %). Puheluhinnat ovat samat kiinteän verkon lankaliittymästä ja matkapuhelimesta soitettaessa. Asiakaspalvelusta eteenpäin välitetty puhelu on lisämaksuton.

Päivystys

Ilman ajanvarausta voit tulla päivystävän sairaanhoitajan vastaanotolle Helsingintien toimipisteeseemme maanantaisin klo 8.15–10 ja 14–16 sekä tiistaista perjantaihin klo 8.15–10.

Palvelumme

A-klinikalla olemme erikoistuneet päihteisiin, riippuvuuksiin ja mielenterveyteen liittyvien ongelmien hoitoon. Apua saa esimerkiksi alkoholiin ja pelaamiseen liittyvissä huolissa ja ongelmissa.

Palveluihimme sisältyvät muun muassa neuvonta ja ohjaus, keskustelukäynnit sekä ryhmät. Ensimmäisellä vastaanottokäynnillä työntekijä keskustelee kanssasi siitä, millainen apu sopisi sinulle parhaiten.

Tarjoamme apua myös ikääntyville asiakkaille. Varaa aika ikääntyvien palveluihin suoraan verkosta.

Meille voit tulla myös kokemusasiantuntijan vastaanotolle. Kokemusasiantuntija palvelee alkoholiin ja muihin päihteisiin liittyvissä huolissa. Varaa aika kokemusasiantuntijalle verkosta.

Henkilökuntaamme kuuluvat lääkäri, sairaanhoitajat, ohjaajat, sosiaali-, ryhmä- ja vertaistukiohjaajat. Palvelemme luottamuksella ja yksilöllisesti.

Vieroitushoito

Tarjoamme alkoholin vieroitushoitoa avohoitopalveluna. Vieroitushoidossa asiakas käy A-klinikalla päivittäin ja saa tukea puhelimitse. Vieroitushoito voidaan toteuttaa myös kotiin vietävänä palveluna, jolloin työntekijä käy asiakkaan kotona. Avovieroitushoito on mahdollista silloin, kun asiakkaan vointi ja vieroitusoireet eivät edellytä ympärivuorokautista seurantaa.

Voit hakeutua vieroitushoitoon ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme numeroon 010 506 5550 tai tulemalla A-klinikalle päivystävän sairaanhoitajan vastaanotolle päivystysaikana. Päivystys palvelee ilman ajanvarausta.

Verkkoterapia

Meille voi tulla myös verkkoterapiaan, joka on noin neljä kuukautta kestävä hoito-ohjelma alkoholinkäytön vähentämiseen. Kokonaan etänä toteutettava verkkoterapia sisältää verkkoterapeutin tuen ja itsenäistä työskentelyä ohjelman tehtävien parissa 1–2 tuntia viikoittain.

Salolaiset voivat hakeutua verkkoterapiaan asiakaspalvelumme kautta soittamalla numeroon 010 506 5550. Muiden kuntien asukkaat voivat tiedustella maksusitoumusta hoitoon omasta kotikunnastaan.

Ryhmät

Salon seudun palveluissamme kokoontuvien ryhmien tiedot löydät ryhmien ja vertaistuen sivulta.

Sivun lyhytosoite
a-klinikka.fi/a-klinikka-salo
Image
Pohjoisklinikan logo

Pohjoisklinikan päihdepalvelut ovat saatavilla etänä koko Suomeen. Varaa aika helposti netissä. Katso hinnasto sivuiltamme.

Tutustu ja varaa aika

Jaa tämä sivu