Salon Helsingintie

Helsingintie 7 A, 3. krs
24100 Salo
Suomi

Katso sijaintimme kartalla

puh. 010 506 5550 (asiakaspalvelu ma–pe klo 8–17)

Avoinna 

Palvelemme ajanvarauksella

Sairaanhoitajan vastaanotto ilman ajanvarausta

ma 8.15–10 ja 14–16
ti 8.15–10
ke 8.15–10
to 8.15–10
pe 8.15–10

A-klinikan sivuvastaanotot

Kemiönsaaren sosiaaliyksikkö
Vretantie 19
25700 Kemiö

Taalintehtaan lähipalvelupiste
Kolapakantie 2, 2. krs
25900 Taalintehdas

Paimion kaupungintalo
Vistantie 18
21530 Paimio

Perniön terveysasema
Vuorilinnantie 7
25500 Perniö

Sauvon sosiaalitoimi
Sauvontie 46
21570 Sauvo

Someron sivuvastaanotto

Ajankohtaista

A-klinikka on avoinna ja palvelee normaalisti koronavirukseen liittyvät varotoimet huomioiden. Käytäthän maskia, kun asioit toimipisteessämme. Vastaanotolle pääset halutessasi myös etänä puhelimitse tai videovastaanottona. Lue lisää A-klinikka Oy:n palveluissa noudatettavista varotoimista.

Meille voit tulla nyt myös verkkoterapiaan, joka on noin neljä kuukautta kestävä hoito-ohjelma alkoholinkäytön vähentämiseen. Verkkoterapia toteutetaan kokonaan etänä.

Palvelumme

A-klinikka Salo auttaa alkoholiin, muihin päihteisiin ja riippuvuuksiin liittyvissä ongelmissa. Palveluihimme voivat tulla myös läheiset.

Palveluihimme sisältyvät esimerkiksi neuvonta ja ohjaus, keskustelukäynnit sekä vertaistukiryhmät. Hoito on yksilöllistä ja kokonaisvaltaista, ja sen sisältö rakentuu asiakkaan omien muutostavoitteiden pohjalta.

Kenelle

Palvelumme on tarkoitettu seuraavien kuntien asukkaille: Salo, Aura, Kaarina, Kemiönsaari, Koski, Kustavi, Lieto, Loimaa, Marttila, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Oripää, Paimio, Parainen, Pöytyä, Raisio, Rusko, Sauvo, Somero, Taivassalo, Turku ja Vehmaa. Kaarinalaiset ensisijaisesti kotikunnan palvelujen ohjaamana. Palvelut ovat pääasiassa maksuttomia ja voit tulla meille suoraan ilman lähetettä.

Ajanvarauksemme palvelee arkisin kello 8–17 numerossa 010 506 5550 ja sähköpostitse [email protected] Asiakaspalvelusta saa myös neuvontaa palveluihimme liittyen. Sairaanhoitajan vastaanotolle voi tulla ilman ajanvarausta päivystysaikoina.

Puhelujen hinnat asiakaspalvelunumeroon 010 506 5550 kaikkialta Suomesta: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (sis. alv 24 %). Puheluhinnat ovat samat kiinteän verkon lankaliittymästä ja matkapuhelimesta soitettaessa. Asiakaspalvelusta eteenpäin välitetty puhelu on lisämaksuton.

Teemme myös etsivää työtä. Etsivä nuorisotyöntekijä Arto Tujunen on tavoitettavissa arkisin puhelimitse 050 3229 271 ja sähköpostitse [email protected]

Verkkoterapia

Meille voi tulla myös verkkoterapiaan, joka on noin neljä kuukautta kestävä hoito-ohjelma alkoholinkäytön vähentämiseen. Kokonaan etänä toteutettava verkkoterapia sisältää verkkoterapeutin tuen ja itsenäistä työskentelyä ohjelman tehtävien parissa 1–2 tuntia viikoittain. Vastaanotot pidetään videoyhteyden välityksellä.

Salon asukkaat voivat hakeutua verkkoterapiaan asiakaspalvelumme kautta. Muiden kuntien asukkaat voivat tiedustella maksusitoumusta hoitoon omasta kotikunnastaan. Verkkoterapian voi maksaa myös itse, jolloin ajan voi varata suoraan netistä.

Ryhmät

Vertaistukiryhmissä voi keskustella muiden samankaltaisessa tilanteessa olevien kanssa. Järjestämme ryhmiä myös läheisille.

Salon seudulla kokoontuvien ryhmien ajankohdat ja muut lisätiedot löydät ryhmien ja vertaistuen sivulta.

Henkilökunta

Moniammatilliseen tiimiimme kuuluvat lääkäri, sairaanhoitajat ja sosiaaliohjaajat.

Sivun lyhytosoite
a-klinikka.fi/a-klinikka-salo
Jaa tämä sivu