Salon Helsingintie

Helsingintie 7 A, 3. krs
24100 Salo
Suomi

Katso sijaintimme kartalla

puh. 010 506 5550 (asiakaspalvelu ma–pe klo 8–17)

Avoinna 

Palvelemme ajanvarauksella

Sairaanhoitajan vastaanotto ilman ajanvarausta

ma 8.15–10 ja 14–16
ti 8.15–10
ke 8.15–10
to 8.15–10
pe 8.15–10

A-klinikan sivuvastaanotot

Kemiönsaaren sosiaaliyksikkö
Vretantie 19
25700 Kemiö

Taalintehtaan lähipalvelupiste
Kolapakantie 2, 2. krs
25900 Taalintehdas

Paimion kaupungintalo
Vistantie 18
21530 Paimio

Perniön terveysasema
Vuorilinnantie 5
25500 Perniö

Sauvon sosiaalitoimi
Sauvontie 46
21570 Sauvo

Someron sivuvastaanotto

Ajankohtaista

A-klinikka on avoinna ja palvelee normaalisti koronavirukseen liittyvät varotoimet huomioiden. Käytä maskia, kun asioit toimipisteessämme. Vastaanotolle pääset halutessasi myös etänä puhelimitse tai videovastaanottona. Lue lisää A-klinikka Oy:n palveluissa noudatettavista varotoimista.

Kenelle

A-klinikalta saa apua alkoholiin, muihin päihteisiin ja pelaamiseen liittyvissä ongelmissa. Palveluihimme ovat tervetulleita myös läheiset. Jos olet 13–29-vuotias, palvelemme sinua Nuorten palveluissa.

Palvelumme on tarkoitettu seuraavien kuntien asukkaille: Salo, Aura, Kaarina, Kemiönsaari, Koski, Kustavi, Lieto, Loimaa, Marttila, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Oripää, Paimio, Parainen, Pöytyä, Raisio, Rusko, Sauvo, Somero, Taivassalo, Turku ja Vehmaa. Kaarinalaiset ensisijaisesti kotikunnan palvelujen ohjaamana.

Palvelut ovat pääasiassa maksuttomia ja voit tulla meille suoraan ilman lähetettä.

Päivystys

Ilman ajanvarausta voit tulla päivystävän sairaanhoitajan vastaanotolle maanantaisin klo 8.15–10 ja 14–16 sekä tiistaista perjantaihin klo 8.15–10.

Ajanvaraus

Varaa aika A-klinikka Oy:n asiakaspalvelusta numerosta 010 506 5550. Asiakaspalvelu myös neuvoo palveluihimme liittyvissä asioissa.

Puhelujen hinnat asiakaspalvelunumeroon 010 506 5550 kaikkialta Suomesta: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (sis. alv 24 %). Puheluhinnat ovat samat kiinteän verkon lankaliittymästä ja matkapuhelimesta soitettaessa. Asiakaspalvelusta eteenpäin välitetty puhelu on lisämaksuton.

Varaa aika netistä

Voit varata vastaanottokäynnin myös netistä. Varaa ensikäynti, kun olet tulossa meille ensimmäistä kertaa tai edellisestä käynnistäsi on yli 3 kuukautta aikaa.

Valitse jatkokäynti 30 min, kun sinulla on säännöllinen hoitosuhde työntekijäämme. Voit varata jatkokäynnin 45 min, jos oma työntekijäsi on ohjeistanut niin tai tilanteesi on muuttunut ja vaatii enemmän selvittelyä.

Siirry nettiajanvaraukseen

Palvelumme

Autamme erilaisissa päihteisiin ja riippuvuuksiin liittyvissä ongelmissa. Ensimmäisellä vastaanottokäynnillä työntekijä keskustelee kanssasi siitä, millainen apu sopisi sinulle parhaiten. Palveluihimme sisältyvät esimerkiksi neuvonta ja ohjaus, keskustelukäynnit sekä ryhmät.

Verkkoterapia

Meille voi tulla myös verkkoterapiaan, joka on noin neljä kuukautta kestävä hoito-ohjelma alkoholinkäytön vähentämiseen. Kokonaan etänä toteutettava verkkoterapia sisältää verkkoterapeutin tuen ja itsenäistä työskentelyä ohjelman tehtävien parissa 1–2 tuntia viikoittain.

Salolaiset voivat hakeutua verkkoterapiaan asiakaspalvelumme kautta. Muiden kuntien asukkaat voivat tiedustella maksusitoumusta hoitoon omasta kotikunnastaan.

Ryhmät

Vertaistukiryhmissä voi keskustella muiden samankaltaisessa tilanteessa olevien kanssa. Järjestämme ryhmiä myös läheisille.

Salon seudulla kokoontuvien ryhmien ajankohdat ja muut lisätiedot löydät ryhmien ja vertaistuen sivulta.

Henkilökunta

Moniammatilliseen tiimiimme kuuluvat lääkäri, sairaanhoitajat ja sosiaaliohjaajat.

Sivun lyhytosoite
a-klinikka.fi/a-klinikka-salo
Jaa tämä sivu