Back to top

A-klinikkayhteisö Salo

Kalkkitie 5–7
24280 Salo

puh. 040 7149 602 (ma–pe 8.30–16)

A-klinikkayhteisö (ent. Kuntoutumishoitoyhteisö) tarjoaa täysi-ikäisille päihde- ja mielenterveysongelmaisille ympärivuorokautista laitoshoitoa, jonka avulla tuetaan asiakkaiden päihteettömyyttä ja haetaan ratkaisuja koko elämänhallinnan parantamiseen.

Hoitoa tarjotaan alkoholi-, lääke-, huume- ja monipäihderiippuvuuteen sekä korvaushoidon oheiskäytöstä irtautumiseen. Yhtäaikainen mielenterveys- ja päihdeongelma ei ole este hoidolle.

Hoidon tavoitteena on kokonaisvaltainen elämänlaadun paraneminen asiakkaan tavoitteiden mukaisesti. Tarjoamme toipumiseen orientoituneen ympäristön ja mahdollisuuden riippuvuudesta irtautumiseen.

Palveluun sisältyy yksilöllinen hoitosuunnitelma ja tukikeskustelut oman ohjaajan kanssa, ryhmä- ja vertaistukeen perustuva viikko-ohjelma sekä jatkohoidon suunnittelu yhteistyössä asiakkaan omien verkostojen kanssa.

Miten hoitoon pääsee

Hakeutuminen palveluihimme tapahtuu ottamalla yhteyttä palvelukoordinaattoriin numeroon 040 7149 602. Hoitoon tullaan pääsääntöisesti oman kunnan sosiaalitoimen maksusitoumuksella.

Hoitoa ei voi aloittaa päihtyneenä tai vaikeissa vieroitusoireissa. Jos päihteiden käytön lopettaminen ei onnistu kotona, voit hakeutua palveluihimme vieroitushoitoyksikön kautta.

A-klinikkayhteisössä on 14 hoitopaikkaa. Asiakkaamme majoittuvat yhden hengen huoneisiin, minkä lisäksi käytössä ovat kodinomaiset yhteisötilat.

Sijaitsemme hyvin kulkuyhteyksien päässä.

Yhteystiedot

Paikkavaraukset palvelukoordinaattorilta numerosta 040 7149 602 maanantaista perjantaihin klo 8.30–16.

A-klinikkayhteisön työntekijät tavoittaa numerosta 045 6576 218 ja palveluesimiehen numerosta 040 6528 914.

Sivun lyhytosoite 
a-klinikka.fi/a-klinikkayhteiso-salo