Salon A-klinikkayhteisö

Kalkkitie 5–7
24280 Salo
Suomi

Katso sijaintimme kartalla

puh. 010 506 5550 (asiakaspalvelu ma–ke ja pe klo 8–17, to klo 8–15)

Ajankohtaista

A-klinikkayhteisö palvelee normaalisti koronavirukseen liittyvät varotoimet huomioiden. Lisätietoa saa paikkavarauksen yhteydessä asiakaspalvelustamme. Läheiset voivat vierailla toimipisteessämme rajoitetusti. Ota etukäteen yhteyttä puhelimitse toimipisteen numeroon vierailusta sopimiseksi. Lue lisää A-klinikka Oy:n palveluissa noudatettavista varotoimista.

Toimipistettä laajennetaan ja toimimme tällä hetkellä supistetuilla asiakaspaikoilla. Kuntouttavan laitoshoidon palveluja on saatavilla myös muissa yksiköissämme Tampereella, Kouvolassa ja Järvenpään Päihdesairaalassa. Asiakaspalvelumme neuvoo hoidon järjestelyissä. Toivotamme asiakkaamme tervetulleeksi uuteen 21-paikkaiseen A-klinikkayhteisö Saloon 1.6. alkaen.

Palvelumme

A-klinikkayhteisö tarjoaa täysi-ikäisille päihde- ja mielenterveysongelmaisille ympärivuorokautista laitoshoitoa. Hoidon avulla tuetaan asiakkaan päihteettömyyttä ja haetaan ratkaisuja koko elämänhallinnan parantamiseen.

Hoitoa tarjotaan alkoholi-, lääke-, huume- ja monipäihderiippuvuuteen sekä korvaushoidon oheiskäytöstä irtautumiseen. Yhtäaikainen mielenterveys- ja päihdeongelma ei ole este hoidolle.

A-klinikkayhteisön yhteydessä toimivat Selviämishoitoasema ja Vieroitushoitoyksikkö.

Miten hoitoon pääsee

Hoitoon tullaan pääsääntöisesti kotikunnan maksusitoumuksella. Neuvonta ja paikkavaraukset A-klinikka Oy:n asiakaspalvelusta numerosta 010 506 5550.

Puhelujen hinnat asiakaspalvelunumeroon 010 506 5550 kaikkialta Suomesta: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (sis. alv 24 %). Puheluhinnat ovat samat kiinteän verkon lankaliittymästä ja matkapuhelimesta soitettaessa. Asiakaspalvelusta eteenpäin välitetty puhelu on lisämaksuton.

Hoitoa ei voi aloittaa päihtyneenä tai vaikeissa vieroitusoireissa. Jos päihteiden käytön lopettaminen ei onnistu kotona, hoitoon voi hakeutua Vieroitushoitoyksikön kautta.

Tarjoamme myös alkoholin avovieroitushoitoa kotiin vietynä. Kotiin vietävässä vieroitushoidossa työntekijä käy asiakkaan kotona. Avovieroitushoito soveltuu asiakkaalle, jonka vieroitusoireet tai muu terveys eivät edellytä ympärivuorokautista seurantaa laitoshoidossa. Hoitoon voit hakeutua ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme tai oman kotikuntasi sosiaali- ja terveystoimeen.

A-klinikkayhteisön työntekijät tavoittaa numerosta 045 657 6218 ja palveluesimiehen numerosta 040 136 8107.

Mitä hoidossa tavoitellaan

Hoidon tavoitteena on kokonaisvaltainen elämänlaadun paraneminen asiakkaan tavoitteiden mukaisesti. Tarjoamme toipumiseen orientoituneen ympäristön ja mahdollisuuden riippuvuudesta irtautumiseen.

Palveluun sisältyy yksilöllinen hoitosuunnitelma ja tukikeskustelut oman ohjaajan kanssa, ryhmä- ja vertaistukeen perustuva viikko-ohjelma sekä jatkohoidon suunnittelu yhteistyössä asiakkaan omien verkostojen kanssa.

A-klinikkayhteisössä on 14 hoitopaikkaa. Asiakkaamme majoittuvat yhden hengen huoneisiin, minkä lisäksi käytössä ovat kodinomaiset yhteisötilat. Sijaitsemme hyvin kulkuyhteyksien päässä.

Oiva-sinetti

Sivun lyhytosoite
a-klinikka.fi/a-klinikkayhteiso-salo
Jaa tämä sivu