Salon Kalkkitie

Kalkkitie 5–7
24280 Salo
Suomi

puh. 040 714 9600 ja 040 714 9601 (24/7)

Avoinna 

Ympäri vuorokauden

Selviämishoitoasema on turvallinen paikka päihtymystilasta selviämiseen. Selviämishoidossa seurataan asiakkaan terveydentilaa.

Miten hoitoon pääsee

Selviämishoitoon voi tulla mihin vuorokauden aikaan tahansa omatoimisesti, läheisen saattamana tai ammattilaisen ohjaamana. Lähetettä ei tarvita. Toivomme aina yhteydenottoa ennen hoitoon tuloa paikkatilanteen varmistamiseksi.

Neuvonta ja paikkatiedustelut A-klinikka Oy:n asiakaspalvelunumerosta 010 506 5550. Asiakaspalveluun saa yhteyden myös sähköpostitse [email protected]. Ympäri vuorokauden palvelemme Selviämishoitoaseman numeroissa 040 714 9600 ja 040 714 9601.

Palvelumme

A-klinikka Oy:n Selviämishoitoasemilla toteutettava selviämishoito on perustason sairaanhoitoa, jonka tärkein tehtävä on estää ja hoitaa päihtymystilan aiheuttamat akuutit komplikaatiot sekä turvata asiakkaan turvallinen selviäminen päihtymystilasta. Asiakkaalla on mahdollisuus myös jatkohoidon suunnitteluun.

Selviämishoitoaseman työntekijät ovat sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia. Henkilökuntaan kuuluu sairaanhoitajia, ohjaajia ja sosiaaliohjaaja.

Selviämishoitoaseman yhteydessä toimii Vieroitushoitoyksikkö ja pidempiaikaista laitoshoitoa tarjoava A‑klinikkayhteisö. Selviämishoidon jälkeen asiakas voi siirtyä kotiin tai jatkaa vieroitushoidossa paikkatilanteen niin salliessa.

Sosiaalipalvelujen omavalvontasuunnitelma – Vieroitushoitoyksikkö ja Selviämishoitoasema Salo Terveydenhuollon omavalvontasuunnitelma – Vieroitushoitoyksikkö ja Selviämishoitoasema Salo

Sivun lyhytosoite
a-klinikka.fi/selviamishoitoasema-salo
Jaa tämä sivu