Salon Kalkkitie

Kalkkitie 5–7
24280 Salo
Suomi

puh. 040 714 9600 ja 040 714 9601 (24/7)

Avoinna 

Ympäri vuorokauden

Ajankohtaista

Selviämishoitoasema on avoinna ja palvelee normaalisti koronavirukseen liittyvät varotoimet huomioiden. Lue lisää A-klinikka Oy:n palveluissa noudatettavista varotoimista.

Palvelumme

Selviämishoitoasema on turvallinen paikka päihtymystilasta selviämiseen. Selviämishoidossa seurataan asiakkaan terveydentilaa.

A-klinikka Oy:n Selviämishoitoasemilla toteutettava selviämishoito on perustason sairaanhoitoa, jonka tärkein tehtävä on estää ja hoitaa päihtymystilan aiheuttamat akuutit komplikaatiot sekä turvata asiakkaan turvallinen selviäminen päihtymystilasta. Asiakkaalla on mahdollisuus myös jatkohoidon suunnitteluun.

Selviämishoitoaseman yhteydessä toimii Vieroitushoitoyksikkö ja pidempiaikaista laitoshoitoa tarjoava A‑klinikkayhteisö. Selviämishoidon jälkeen asiakas voi siirtyä kotiin tai jatkaa vieroitushoidossa paikkatilanteen niin salliessa.

Miten hoitoon pääsee

Selviämishoitoon voi tulla mihin vuorokauden aikaan tahansa omatoimisesti, läheisen saattamana tai ammattilaisen ohjaamana. Lähetettä ei tarvita. Toivomme aina yhteydenottoa ennen hoitoon tuloa paikkatilanteen varmistamiseksi.

Neuvonta ja paikkatiedustelut A-klinikka Oy:n asiakaspalvelunumerosta 010 506 5550. Asiakaspalveluun saa yhteyden myös sähköpostitse [email protected] Ympäri vuorokauden palvelemme Selviämishoitoaseman numeroissa 040 714 9600 ja 040 714 9601.

Puhelujen hinnat asiakaspalvelunumeroon 010 506 5550 kaikkialta Suomesta: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (sis. alv 24 %). Puheluhinnat ovat samat kiinteän verkon lankaliittymästä ja matkapuhelimesta soitettaessa. Asiakaspalvelusta eteenpäin välitetty puhelu on lisämaksuton.

Henkilökuntamme

Selviämishoitoaseman työntekijät ovat sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia. Henkilökuntaan kuuluu sairaanhoitajia, ohjaajia ja sosiaaliohjaaja.

Sivun lyhytosoite
a-klinikka.fi/selviamishoitoasema-salo
Image
Pohjoisklinikan logo

Pohjoisklinikan päihdepalvelut ovat saatavilla etänä koko Suomeen. Varaa aika helposti netissä. Katso hinnasto sivuiltamme.

Tutustu ja varaa aika

Jaa tämä sivu