Salon Turuntie

Turuntie 10
24240 Salo
Suomi

puh. 050 568 9373

Avoinna

ma 9–15
ke 13–15.30 ja 16–18
pe 9–12

Keskiviikkoisin klo 16–18 vain välineiden vaihtoa, ei muuta toimintaa

Postiosoite

Annankatu 12
24240 Salo

Ajankohtaista

Käytä maskia, kun asioit meillä. Jos sinulla on flunssan oireita, ethän tule toimipisteeseen. Lue lisää A-klinikka Oy:n palveluissa noudatettavista varotoimista.

Palvelumme

Terveysneuvonnassa suonensisäisesti huumeita käyttävät voivat vaihtaa pistovälineitä ja saada neuvontaa terveyteen ja palveluihin liittyvissä asioissa.

Terveysneuvonnan lisäksi tarjoamme kohtaamispaikan, matalan kynnyksen palveluja ja tukitoimintaa päihteitä käyttäville. Asiakkaalla on mahdollisuus pysähtyä, viettää aikaa, tulla kuulluksi, kysyä neuvoa ja saada ammatillista apua sekä vertaistukea.

Toimipisteessä voi käyttää tietokonetta, lukea lehtiä, pelata PS4- tai lautapelejä, katsoa tv:tä, seurustella ystävien kanssa tai vain levähtää hetken. Pesukone ja kuivausrumpu ovat käytettävissä. Tarjolla on pientä suolaista purtavaa sekä kahvia ja teetä.

Asiakkailla on mahdollisuus soittaa virkapuheluja, ja työntekijät tarvittaessa avustavat puhelujen soittamisessa. Apua ja tukea saa myös elämäntilanteen selvittelyyn, viranomaistapaamisiin ja asioiden hoitamiseen liittyen. Lisäksi autamme ajanvarausten tekemisessä, hoitoon hakeutumisessa ja oman hoidon tarpeen arviointiin liittyvissä asioissa.

Terveysneuvonta Salo yhdistää aiemmin samalla paikalla toimineen Päiväkeskuksen ja Asemakadun terveysneuvontapisteen palvelut. Terveysneuvontapiste Uukkarin toiminta Asemakadulla on päättynyt. Aiemmin Turuntiellä toiminut Päiväkeskus tunnettiin myös nimellä Open door.

Aukioloajat

Olemme avoinna

  • maanantaisin klo 9–15
  • keskiviikkoisin klo 13–15.30 ja 16–18
  • perjantaisin klo 9–12

Keskiviikkoisin klo 16–18 vain pistovälineiden vaihtoa, ei muuta toimintaa tai kahvitarjoilua.

Voit tulla palveluihimme suoraan ilman ajanvarausta. Palvelut ovat maksuttomia ja asiointi on anonyymiä. Emme edellytä päihteettömyyttä, mutta päihteiden käyttö toimipisteen tiloissa on kiellettyä.

Terveysneuvonnasta

Terveysneuvonnan tavoitteena on vähentää huumeiden käyttöön liittyviä haittoja ja ehkäistä suonensisäisten huumeiden käytön välityksellä leviäviä tartuntatauteja.

Lisätietoja terveysneuvontatyöstä ja kaikkien Suomen terveysneuvontapisteiden yhteystiedot ovat saatavilla A-klinikkasäätiön Vinkki.info-sivustolla.

Sivun lyhytosoite
a-klinikka.fi/terveysneuvonta-salo
Jaa tämä sivu