Salon Helsingintie

Helsingintie 7 A, 3. krs
24100 Salo
Suomi

puh. 044 324 8804

Palvelumme

Tuettu asuminen tarjoaa kuntouttavaa asumispalvelua Salon seudulla. Palvelut on tarkoitettu asumisen kanssa ongelmissa oleville, pitkästä päihdehoidosta palaaville ja asunnottomille päihdekuntoutujille. Palvelut on mahdollista saada myös asiakkaan omaan asuntoon.

Tavoitteena on asiakkaan arjen ja asumisen sujuminen, päihteiden käytön lopettaminen tai huomattava väheneminen, omien voimavarojen löytyminen ja uusien asumisen ja arjen toimintamallien oppiminen. Asiakkaan tavoitteiden saavuttamista tuetaan keskusteluilla ja palveluohjauksella yhteistyössä asiakkaan verkoston kanssa.

Asiakkaan sosiaalisia taitoja vahvistetaan ryhmätoiminnan ja päivä- tai työtoiminnan avulla. Tuettuun asumiseen sisältyy mahdollisuus osallistua sosiaalisen kuntoutuksen ryhmiin, vertaisryhmiin sekä toimintakeskuksen päivätoimintaan. Arkiasioiden hoitamista ja uusia toimintamalleja harjoitellaan yhdessä ohjaajan sekä tuetun asumisen ryhmän kanssa. Tuetun asumisen jakson aikana vahvistetaan asiakkaan verkostoja, jotta arki ja asuminen sujuvat myös itsenäiseen asumiseen siirryttäessä.

Miten palveluun pääsee

Tuettuun asumiseen hakeudutaan A-klinikka Oy:n palvelujen kautta. Hoidossa kartoitetaan asiakkaan päihteiden käytön hallintaan ja asumiseen liittyvän tuen tarve. Toimipisteestä otetaan asiakkaan kanssa yhteyttä tuetun asumisen ohjaajaan ja täytetään tukiasuntohakemus.

Tuetun asumisen ohjaajan tavoittaa numerosta 044 324 8804.

Sosiaalipalvelujen omavalvontasuunnitelma – A-klinikka Salo Terveydenhuollon omavalvontasuunnitelma – A-klinikka Salo

Sivun lyhytosoite
a-klinikka.fi/tuettu-asuminen-salo
Jaa tämä sivu