Meille olet tervetullut

Hammareninkatu 10
33100 Tampere
Suomi

puh. 040 167 6514

Avoinna

ma 12.30–15.30
ke 12.30–15.30
pe 12.30–15.30

Ajankohtaista

Käytäthän maskia, kun asioit meillä. Jos sinulla on flunssan oireita, ethän tule toimipisteeseen, vaan ota puhelimitse yhteyttä numeroon 040 167 6514. Lue lisää A-klinikka Oy:n palveluissa noudatettavista varotoimista.

Voit seurata meitä nyt myös Facebookissa.

Palvelumme

Terveysneuvonnassa eli neulanvaihtopisteessä suonensisäisesti huumeita käyttävät voivat vaihtaa pistosvälineitä. Jos vaihdettavia ei ole, mukaan saa päivystyspakkauksen.

Palvelupisteessä tehdään hiv- ja hepatiittitestejä, klamydia-, tippuri- ja raskaustestejä sekä annetaan hepatiittirokotteita.

Miten palveluun pääsee

Palvelemme Tampereella osoitteessa Hammareninkatu 10 maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 12.30–15.30. Voit tulla terveysneuvontaan suoraan kadulta aukioloaikoina.

Palvelut on tarkoitettu tamperelaisille ja oriveteläisille, ja ne ovat maksuttomia. Terveysneuvonta on anonyymiä.

Terveysneuvonnasta

Terveysneuvonnan tavoitteena on vähentää huumeiden käyttöön liittyviä haittoja ja ehkäistä suonensisäisten huumeiden käytön välityksellä leviäviä tartuntatauteja.

Terveysneuvonta on osa Huumehoidon avopalvelut Tampereen palveluja. Terveysneuvonnan palvelut tunnetaan myös nimillä Nervi ja Vinkki.

Lisätietoja terveysneuvontatyöstä ja kaikkien Suomen terveysneuvontapisteiden yhteystiedot ovat saatavilla A-klinikkasäätiön Vinkki.info-sivustolla.

Sivun lyhytosoite
a-klinikka.fi/terveysneuvonta-tampere
Jaa tämä sivu