Turun Ajurinkatu

Ajurinkatu 2, 2. krs
20100 Turku
Suomi

Katso sijaintimme kartalla

puh. 010 506 5550 (asiakaspalvelun aukioloajat ma–ke 8–16, to 8–15 ja pe 8–16)

Avoinna

ma 8–19
ti 8–19
ke 8–16
to 8–16
pe 8–14

Vastaanotto ilman ajanvarausta

ti 17–18
pe 10–11

Aukioloajat kesä-, heinä- ja elokuussa

ma 11–19
ti 8–16
ke 8–16
to 8–16
pe 8–14

Kesäaikana vastaanotto ilman ajanvarausta vain perjantaisin pe 10–11

Meiltä saa apua ja neuvoja alkoholiin, muihin päihteisiin ja riippuvuuksiin liittyvissä huolissa ja ongelmissa. Meille voit tulla myös silloin, jos sinua huolestuttaa läheisesi tilanne.

Kenelle

Palvelut on tarkoitettu seuraavien kuntien asukkaille: Turku, Aura, Kaarina, Kemiönsaari, Koski tl, Kustavi, Laitila, Lieto, Loimaa, Marttila, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Oripää, Paimio, Parainen, Pöytyä, Raisio, Rusko, Salo, Sauvo, Somero, Taivassalo ja Vehmaa. Kaarinalaiset ja raisiolaiset ensisijaisesti kunnan palvelujen ohjaamana.

Palvelemme alle 30-vuotiaita nuoria ja nuoria aikuisia. Voit tulla meille suoraan ilman lähetettä. Palvelut ovat maksuttomia.

Varaa aika

Varaa aika puhelimitse A-klinikka Oy:n asiakaspalvelusta numerosta 010 506 5550. Asiakaspalvelumme myös neuvoo mielellään palveluihimme liittyvissä asioissa.

Voit tulla Ajurinkadun toimipisteeseemme ilman ajanvarausta tiistaisin klo 17–18 ja perjantaisin klo 10–11. Huom. Kesä-, heinä- ja elokuussa ajanvaraukseton vastaanotto vain perjantaisin klo 10–11. Muina aikoina palvelemme ajanvarauksella.

Nuorten palvelut

Autamme silloin, kun oma tai läheisen päihteiden käyttö tai pelaaminen aiheuttaa huolta. Meiltä saa tukea myös mielenterveyteen liittyvissä ongelmissa. Ensimmäisellä vastaanottokäynnillä käydään tilannetta läpi ja suunnitellaan yhdessä jatkoa. Pienikin huoli on riittävä syy tulla juttelemaan asiasta.

Palveluihimme sisältyvät esimerkiksi neuvonta, keskustelukäynnit, perhetapaamiset ja lääkäripalvelut. Meillä kokoontuu myös ryhmiä ja järjestämme vertaistukitoimintaa. Tutustu henkilökuntaamme ja varaa aika – olemme täällä sinua varten.

Lue kaksikymppisen Emilian tarina siitä, kuinka hän sai palveluistamme apua alkoholiongelmaan.

Lastensuojelun tukipalvelut

Lastensuojelun tukipalveluissamme yhdistyy lastensuojelun erityisosaaminen ja päihde- ja mielenterveysongelmien hoito. Palveluihin hakeudutaan hyvinvointialueen sosiaalipalvelujen kautta.

Tarjoamme perheille avo-, sijais- ja jälkihuollon aikaisia sekä sosiaalihuoltolain mukaisia palveluja. Perheen ongelmat voivat liittyä esimerkiksi alaikäisen nuoren tai vanhemman päihteiden käyttöön tai riippuvuuteen. Palvelukokonaisuus suunnitellaan yksilöllisesti asiakasperheen tarpeen mukaisesti.

Palveluitamme ovat nuoren tai vanhemman päihdearvio, nuoren päihdekuntoutus, tehostettu perhetyö ja SHL-perhetyö, perhearviointi, perhekuntoutus, vanhemmuuden arviointi, aikuisten sosiaalinen kuntoutus ja ammatillinen tukihenkilötoiminta. Sijaishuollon palvelut ovat saatavilla Stoppareiden kautta.

Lastensuojelun tukipalvelujen tavoitteena on turvata lapselle tai nuorelle turvallinen kasvuympäristö. Työskentely on suunnitelmallista ja huomioi koko perheen. Myös hyvinvointialueen omia palveluja on mahdollista täydentää päihdehoitoon erikoistuneen työntekijämme osaamisella.

Ota yhteyttä, niin rakennetaan yhdessä nuorelle tai perheelle sopiva palvelukokonaisuus: palveluesimies Jaana Viitanen, p. 050 523 5139, [email protected].

Sosiaalipalvelujen omavalvontasuunnitelma – A-klinikka ja Nuorten ja perheiden palvelut Turku Terveydenhuollon omavalvontasuunnitelma – A-klinikka ja Nuorten ja perheiden palvelut Turku

Sivun lyhytosoite
a-klinikka.fi/nuorten-ja-perheiden-palvelut-turku
Jaa tämä sivu