Turun Ajurinkatu

Ajurinkatu 2, 2. krs
20100 Turku
Suomi

Katso sijaintimme kartalla

puh. 010 506 5550 (asiakaspalvelun aukioloajat ma–ke 8–16, to 8–15 ja pe 8–16)

Avoinna

ma 8–19
ti 8–19
ke 8–16
to 8–16
pe 8–14

Vastaanotto ilman ajanvarausta

ti 17–18
pe 10–11

Meiltä saa apua ja neuvoja alkoholiin, muihin päihteisiin ja riippuvuuksiin liittyvissä ongelmissa.

Kenelle

Nuorten palvelut on tarkoitettu alle 30-vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille. Meille voit tulla myös silloin, jos sinua huolestuttaa läheisesi tilanne.

Palvelut on tarkoitettu seuraavien kuntien asukkaille: Turku, Aura, Kaarina, Kemiönsaari, Koski tl, Kustavi, Laitila, Lieto, Loimaa, Marttila, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Oripää, Paimio, Parainen, Pöytyä, Raisio, Rusko, Salo, Sauvo, Somero, Taivassalo ja Vehmaa. Kaarinalaiset ja raisiolaiset ensisijaisesti kunnan palvelujen ohjaamana.

Voit tulla meille suoraan ilman lähetettä. Palvelut ovat maksuttomia.

Varaa aika

Varaa aika verkosta

Voit varata ajan myös puhelimitse A-klinikka Oy:n asiakaspalvelusta numerosta 010 506 5550. Ajanvarausten lisäksi asiakaspalvelu neuvoo palveluihimme liittyvissä asioissa.

Vastaanotto ilman ajanvarausta

Voit tulla Ajurinkadun toimipisteeseen vastaanotolle suoraan ilman ajanvarausta tiistaisin klo 17–18 ja perjantaisin klo 10–11. Muina aikoina palvelemme ajanvarauksella.

Nuorten palvelut

Autamme silloin, kun oma tai läheisen päihteiden käyttö tai pelaaminen aiheuttaa huolta. Meiltä saa tukea myös mielenterveyteen liittyvissä ongelmissa. Ensimmäisellä vastaanottokäynnillä käydään tilannetta läpi ja suunnitellaan yhdessä jatkoa. Pienikin huoli on riittävä syy tulla juttelemaan asiasta.

Palveluihimme sisältyvät esimerkiksi neuvonta, keskustelukäynnit, perhetapaamiset ja lääkäripalvelut. Meillä kokoontuu myös ryhmiä ja järjestämme vertaistukitoimintaa. Toimipisteessämme kokoontuvien ryhmien tiedot löydät A-klinikan sivulta. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Henkilökuntaamme kuuluu sairaanhoitajia, sosiaaliohjaajia, ohjaajia, sosiaalityöntekijöitä ja lääkäreitä. Hoito on luottamuksellista, yksilöllistä ja vapaaehtoista. Voit tulla meille suoraan ilman lähetettä.

Lue kaksikymppisen Emilian tarina siitä, kuinka hän sai palveluistamme apua alkoholiongelmaan.

Lastensuojelun tukipalvelut

Lastensuojelun tukipalveluissamme yhdistyy lastensuojelun erityisosaaminen ja päihde- ja mielenterveysongelmien hoito. Palveluihin hakeudutaan hyvinvointialueen sosiaalipalvelujen kautta.

Tarjoamme perheille avo-, sijais- ja jälkihuollon aikaisia sekä sosiaalihuoltolain mukaisia palveluja. Perheen ongelmat voivat liittyä esimerkiksi alaikäisen nuoren tai vanhemman päihteiden käyttöön tai riippuvuuteen. Palvelukokonaisuus suunnitellaan yksilöllisesti asiakasperheen tarpeen mukaisesti.

Palveluitamme ovat nuoren tai vanhemman päihdearvio, nuoren päihdekuntoutus, tehostettu perhetyö ja SHL-perhetyö, perhearviointi, perhekuntoutus, vanhemmuuden arviointi, aikuisten sosiaalinen kuntoutus ja ammatillinen tukihenkilötoiminta. Sijaishuollon palvelut ovat saatavilla Stoppareiden kautta.

Lastensuojelun tukipalvelujen tavoitteena on turvata lapselle tai nuorelle turvallinen kasvuympäristö. Työskentely on suunnitelmallista ja huomioi koko perheen. Myös hyvinvointialueen omia palveluja on mahdollista täydentää päihdehoitoon erikoistuneen työntekijämme osaamisella.

Ota yhteyttä, niin rakennetaan yhdessä nuorelle tai perheelle sopiva palvelukokonaisuus: sosiaalityöntekijä Maija Winqvist, p. 040 193 0721, [email protected].

Omavalvontasuunnitelmat

Sosiaalipalvelujen omavalvontasuunnitelma – A-klinikka ja Nuorten ja perheiden palvelut Turku

Sivun lyhytosoite
a-klinikka.fi/nuorten-ja-perheiden-palvelut-turku
Jaa tämä sivu