Back to top

Vieroitusyhteisö Kouvola

Kotiharjuntie 20
45100 Kouvola

puh. 010 506 5550 (neuvonta ma–pe 8–18)

Vieroitusyhteisö Kouvolan (ent. Piikkisiili) toiminta on päättynyt 31.12.2019. Kotiharjuntiellä jatkavat Vieroitushoitoyksikkö, Selviämisasema ja A-klinikkayhteisö.

Vieroitushoitoyksikössä tarjotaan edelleen myös lääke- ja huumevieroitushoitoa sekä opioidiriippuvaisten korvaushoidon arviointia, aloituksia, lopetuksia ja lääkevaihtoja. Huumevieroituksen paikkavaraukset ja tiedustelut A-klinikka Oy:n asiakaspalvelusta 010 506 5550 arkisin kello 8–18. Lääke- ja huumevieroitukseen ja kuntouttavaan laitoshoitoon tarvitaan avohoidon lähete ja maksusitoumus. Palvelut voi maksaa myös itse.​

Hoitoa verkossa

Hoitoa on saatavilla myös verkossa ajasta ja paikasta riippumatta.

Verkkoterapia on tarkoitettu alkoholinkäytön vähentämiseen ja lopettamiseen. Hoidon voi maksaa itse, jolloin ajan verkkoterapian aloitukseen voi varata netistä. Jos haluat selvittää, voiko asuinkuntasi myöntää maksusitoumuksen verkkoterapiaa varten, ota yhteyttä. Voit kysyä lähetettä verkkoterapiaamme myös työterveydestäsi.

Etävastaanotolla pääset keskustelemaan ammattilaisen kanssa omalta kotisohvaltasi käsin. Olet tervetullut etävastaanotolle esimerkiksi silloin, jos oma tai läheisesi alkoholinkäyttö mietityttää, sinulla on ongelmia pelaamisen kanssa tai tarvitset tukea elämäntilanteeseesi. Etävastaanotot ovat maksullisia ja voit varata niitä netistä yksittäin.

Kaikki digitaaliset palvelumme löydät osoitteesta hoitoaverkossa.fi.

Sivun lyhytosoite 
a-klinikka.fi/vieroitusyhteiso-kouvola