Perhehoito

A-klinikka Oy tuottaa päihde- ja mielenterveyspalveluja vastuullisesti. Meillä on Yhteiskunnallinen yritys -merkki.

Tuotamme päihde- ja mielenterveyspalveluja vastuullisesti ja luottamuksella. Olemme Valviran ja aluehallintovirastojen hyväksymä ja valvoma sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujen yksityinen tuottaja.

A-klinikka Oy:n omistaa A-klinikkasäätiö. Kaikki tuottomme palautuvat säätiön tarkoituksen mukaisesti suomalaisen päihde- ja mielenterveystyön kehittämiseen.

A-klinikka Oy on Yhteiskunnallinen yritys. Toimintamme tuotot palautuvat yhteiseen hyvään.

Kaikki palvelumme kattava laaduntunnustus on osoitus korkeatasoisesta ja laadukkaasta toiminnasta, jossa on huomioitu lainsäädäntö, valtakunnalliset suositukset sekä hyvä hoitokäytäntö.

A-klinikka Oy:lle on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys -merkki ja Avainlippu-tunnus. Olemme Suomalaisen Työn Liiton jäsen.

Maksamme kaikki veromme Suomeen. Olemme mukana myös Luotettava Kumppani -ohjelmassa, mikä on osoitus siitä, että hoidamme asiat avoimesti.

Työllistämme Suomessa noin 500 päihde- ja mielenterveysalan ammattilaista. Ammattitaitoinen henkilöstö on tärkein voimavaramme.

A-klinikkasäätiö on aloittanut toimintansa vuonna 1955, joten meillä on pitkät perinteet päihde- ja mielenterveystyön edelläkävijänä. Toimintamme perustana ovat arvot ihmisarvon kunnioitus, luottamuksellisuus ja vastuullisuus.

Lue lisää

A-klinikka Oy Laaduntunnustus Historiamme lyhyesti