Perhehoito

A-klinikka Oy tuottaa päihde- ja mielenterveyspalveluja vastuullisesti. Meillä on Yhteiskunnallinen yritys -merkki.

Tuotamme päihde- ja mielenterveyspalveluja vastuullisesti ja luottamuksella. Olemme Valviran ja aluehallintovirastojen hyväksymä ja valvoma sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujen yksityinen tuottaja.

A-klinikka Oy:lle on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys -merkki ja Avainlippu-tunnus. Olemme Suomalaisen Työn Liiton jäsen.

A-klinikka Oy on A-klinikkasäätiön omistama yritys. Kaikki tuottomme palautuvat säätiön tarkoituksen mukaisesti yhteiseen hyvään, suomalaisen päihde- ja mielenterveystyön kehittämiseen. A-klinikkasäätiö tekee esimerkiksi sosiaaliseen integraatioon tähtäävää työtä, työllistymistä edistävää toimintaa, ehkäisevää työtä sekä säätiön tarkoitusta palvelevaa tutkimusta, kehittämistä ja koulutusta.

A-klinikka Oy on Yhteiskunnallinen yritys. Toimintamme tuotot palautuvat yhteiseen hyvään.

Maksamme kaikki veromme Suomeen. Olemme mukana Tilaajavastuun Luotettava Kumppani -ohjelmassa. Jäsenyys on osoitus siitä, että hoidamme asiat avoimesti.

Työllistämme Suomessa noin 500 ihmistä ja palvelemme suomalaisia. Ammattitaitoinen henkilökunta on tärkein voimavaramme.

SHQS-sertifioitu laatujärjestelmä kattaa kaikki palvelumme. Laatusertifikaatti on osoitus korkeatasoisesta ja laadukkaasta toiminnasta, jossa on huomioitu lainsäädäntö, valtakunnalliset suositukset sekä hyvä hoitokäytäntö.

A-klinikkasäätiö on aloittanut toimintansa vuonna 1955, joten meillä on pitkät perinteet päihde- ja mielenterveystyön edelläkävijänä. Toimintamme perustana ovat arvot ihmisarvon kunnioitus, luottamuksellisuus ja vastuullisuus.