Ulriika Sundell aloittaa A-klinikka Oy:n lääketieteellisenä johtajana

Ulriika Sundell
Kuva: Suvi Elo

A-klinikka Oy:n uudeksi lääketieteelliseksi johtajaksi on valittu Ulriika Sundell. Sundell on lääkäri, jolla on myös päihdelääketieteen erityispätevyys ja hän on työskennellyt päihde- ja mielenterveyssektorilla yli kymmenen vuotta.

Sundell on aiemmin työskennellyt muun muassa Helsingin Diakonissalaitoksen Hoiva Oy:llä huume- ja korvaushoitoyksikön lääkärinä, Kaarinan kaupungilla Mielenterveys- ja päihdeyksikön vt. ylilääkärinä, Addiktum Oy:llä päihdelääkärinä sekä esimerkiksi vankiterveydenhuollossa. Lisäksi Sundell on työskennellyt myös A-klinikka Oy:n yksiköissä Varsinais-Suomessa päihdelääkärinä.

A-klinikka Oy:n vt. toimitusjohtaja Hannu Jouhki on vakuuttunut, että Sundell vahvistaa entisestään yhtiön kykyä tuottaa innovatiivisia ja vaikuttavia ratkaisuja tulevaisuuden päihdehoidossa: ”Ulriikan monipuolinen kokemus päihde- ja mielenterveystyöstä sekä vahva kehittämiskyky ovat juuri sitä, mitä etsimme. Ulriika tulee vastaamaan terveydenhuollon palveluistamme ja johtamaan lääkärikuntaamme.”

”Meillä tehdään vaikuttavaa hoitoa. Lääketieteellinen osaaminen ja myös suunnan näyttäjänä toimiminen on meidän vahvuutemme. Ulriikalla tulee olemaan tärkeä rooli kokonaisuudessa, jossa takaamme toimivimmat ja joustavimmat palvelut hyvinvointialueille”, Jouhki jatkaa.

Lisätietoja

Hannu Jouhki, vt. toimitusjohtaja, A-klinikka Oy, p. 040 6690 519, [email protected]