Hämeenlinnan avohoitopalvelut siirtyvät Oma Hämeelle

Käsi kädessä

Hämeenlinnassa sijaitsevat avohoitopalvelumme siirtyvät Oma Hämeen tuottamiksi palveluiksi 1.1.2024 alkaen.

A-klinikka Oy:n Hämeenlinnan avohoitopalvelut siirtyvät Oma Hämeen palveluiksi vuodenvaihteessa. A-klinikka on tarjonnut Hämeenlinnassa poliklinikkapalveluja aikuisille ja nuorille, korvaushoitoa sekä terveysneuvontaa.

Kanta-Hämeen hyvinvointialue järjestää jatkossa palvelut omana toimintanaan. Siirtyvissä palveluissa työskennellyt A-klinikka Oy:n henkilöstö siirtyy samalla hyvinvointialueen työntekijöiksi.

A-klinikan ja Nuorten palvelujen työntekijät jäävät joulutauolle 15.12., jolloin Raatihuoneenkadun vastaanottotoiminta päättyy. A-klinikan päivystysvastaanotto palvelee 18.12., 19.12. ja 21.12. klo 9–11 osoitteessa Koulukatu 16. Nuorten palvelujen työntekijä on tavattavissa 18.12. klo 14–16 Ohjaamolla osoitteessa Turuntie 4.

Oma Hämeen uusien palvelujen yhteystiedot ja aukioloajat ovat saatavilla Oma Hämeen verkkosivuilla. Huomioithan, että työntekijöiden yhteystiedot muuttuvat ja myös palvelujen sijaintiin voi tulla muutoksia.

A-klinikka Oy:llä on Hämeenlinnassa avohoitopalvelujen lisäksi asumispalveluja päihdekuntoutujille. Sotkankadulla sijaitsevat asumispalvelut jatkavat toimintaansa myös vuodenvaihteen jälkeen.

Oma Hämeen mielenterveys- ja päihdepalvelujen yhteystiedot 1.1.2024 alkaen

Lisätietoja

Marianne Mäkinen, palvelupäällikkö, [email protected], p. 045 636 4495