Back to top

Palvelut

Olet tervetullut meille

Olet tervetullut palveluihimme, kun sinua askarruttaa päihteet tai mielenterveys. Taustalla voi olla alkoholi, huumeet, lääkkeet tai jokin toiminnallinen riippuvuus, kuten pelaaminen. Riippuvuuksiin voi liittyä esimerkiksi masennusta tai ahdistusta. Hoidamme samanaikaisesti myös mielenterveyttäsi.

Poliklinikkapalveluihin sekä perhe- ja nuorten palveluihin voit varata ajan ottamalla yhteyttä toimipisteeseen. Digitaaliset palvelumme ovat käytettävissä paikasta riippumatta. Kun poliklinikkapalvelujen apu ei riitä, tarjoamme ympärivuorokautista laitoshoitoa. Suomen ainoa riippuvuuksien hoitoon erikoistunut Päihdesairaala palvelee Järvenpäässä.

Suunnittelemme hoidon yhdessä kanssasi.

Palveluihimme sisältyvät myös matalan kynnyksen palvelut, korvaushoito, lastensuojelun sijaishuolto ja asumispalvelut.

Hoito on luottamuksellista, ja työntekijämme ovat sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia.

Palvelumme ovat avoinna myös sinulle läheinen, joka kannat taakkaa läheisesi päihde- ja mielenterveysongelmasta.

Hoidamme sinua yksilöllisesti

Asiakkaat ja heidän elämäntilanteensa ovat erilaisia, eikä yleistä ja yhtä kaikille sopivaa hoitomallia ole. Palveluissamme hoidamme sinua yksilöllisesti tarpeidesi ja voimavarojesi mukaan. 

Asiakaslähtöisyys näkyy kaikessa toiminnassamme.

Uskomme, että asiakkaat ovat oman elämänsä asiantuntijoita. Asiakas asettaa itse hoitonsa tavoitteet yhdessä ammattilaisen kanssa. Hoitoon tuleminen on pääsääntöisesti vapaaehtoista. Samoin asiakas päättää siitä, kuinka kauan hän palveluita käyttää.

Asiakaslähtöisyys näkyy kaikessa toiminnassamme, sillä asiakkaat ovat mukana myös hoidon suunnittelussa ja arvioinnissa.