Kädet yhdessä

A-klinikka Oy:n palveluissa hoidetaan alkoholiin, muihin päihteisiin ja riippuvuuksiin liittyviä ongelmia. Meillä on toimipisteitä 13 paikkakunnalla.

Avohoitopalvelut

A-klinikat, Nuorten palvelut ja Matalan kynnyksen palvelut auttavat erilaisissa alkoholiin, muihin päihteisiin ja riippuvuuksiin liittyvissä ongelmissa. Meille ovat tervetulleita myös läheiset.

Korvaushoito

Korvaushoitopalveluissa tarjoamme opioidiriippuvuuden korvaus- ja vieroitushoitoa. Hoito sisältää psykososiaalisen tuen. K-klinikoiden palveluihin ohjaudutaan hyvinvointialueen palvelujen kautta.

Laitoshoitopalvelut

Vieroitushoidossa katkaistaan päihdekierre turvallisesti ja luodaan edellytyksiä toipumiselle. Hoidon tarve voi liittyä esimerkiksi alkoholiin tai huumeisiin. Vieroitushoitoon ohjaudutaan useimmiten hyvinvointialueen palvelujen kautta.

Tarjoamme myös pidempiaikaista kuntouttavaa laitoshoitoa. Kuntouttavaan laitoshoitoon ohjaudutaan aina hyvinvointialueen palvelujen kautta.

Selviämishoitoasema on turvallinen paikka päihtymystilasta selviämiseen. Selviämishoitoon voi tulla mihin vuorokaudenaikaan tahansa itse tai ammattilaisen ohjaamana. Lähetettä tai maksusitoumusta ei tarvita.

Asumispalvelut

Asumispalveluihimme sisältyvät ympärivuorokautinen palveluasuminen, yhteisöllinen asuminen, tehostettu palveluasuminen ja tuettu asuminen. Asumispalveluihin ohjaudutaan hyvinvointialueen palvelujen kautta.

Stopparit

Stopparit ovat nuorten päihde- ja mielenterveysongelmien hoitoon erikoistuneita lastensuojelulaitoksia, jotka palvelevat koko Suomea.

Katso kaikki A-klinikka Oy:n toimipisteet