Lääkärit

A-klinikka Oy on päihde- ja mielenterveyspalvelujen erityisosaaja. Meillä on toimipisteitä yli 10 paikkakunnalla ja palveluissamme työskentelee noin 500 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Tule tekemään merkityksellistä työtä kehittyvässä, vastuullisessa organisaatiossa.

Haemme nyt lääkäriä Helsingin korvaushoitopalveluihimme määräaikaiseen työsuhteeseen 31.8.2024 asti. Aloitus sopimuksen mukaan.

K-klinikoiden korvaushoitopalvelut on tarkoitettu opioidiriippuvaisille asiakkaille, joiden päihteiden käytöstä vieroittautuminen edellyttää lääkkeellistä korvaushoitoa. Lääkärinä työskentelet moniammatillisen tiimin jäsenenä asiakastyössä. Kokeneen työryhmän ansiosta K-klinikka tarjoaa todella mukavan työympäristön myös päihdehoidossa lyhyemmän ajan työskennelleelle lääkärille.

Työtehtäviisi sisältyy

  • Päihdehäiriöiden diagnostiikka ja hoito yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa
  • Korvaushoitopotilaiden lääkehoidon suunnittelu, toteutus ja seuranta
  • Lievien ja keskivaikeiden psykiatristen sairauksien hoito
  • Ajoterveyden arviot, päihdekuntoutusarviot ja päihdearviot
  • Potilaiden ohjaus ja neuvonta, tarvittaessa ohjaus somatiikan tai psykiatrian erikoissairaanhoitoon
  • Hoitoon liittyvien virtsan huumeseulojen ja laboratoriotulosten tulkinta

Lääkäreiden työaika on lähtökohtaisesti klo 8–15.40, mutta joustomahdollisuutta löytyy. Osa-aikainen työnkuva on myös järjestettävissä, mutta tarve olisi vähintään 50-prosenttista työaikaa tekevälle lääkärille.

Hakijalta odotamme

  • Lääketieteen lisensiaatin tutkinto
  • Mielenkiinto päihdelääketiedettä kohtaan
  • Hyvät vuorovaikutus- ja tiimitaidot
  • Tartuntatautilain 48 §:n mukainen rokotussuoja

Mitä tarjoamme

Tule meille kasvattamaan päihde- ja mielenterveyshoidon osaamistasi. Saat erinomaiset koulutus- ja konsultaatiomahdollisuudet, päihdelääkärikollegoiden tuen, kilpailukykyisen palkkauksen ja hyvät etenemismahdollisuudet urallasi. Pääset tekemään monipuolista ja haasteellista työtä, jossa koetaan vahvaa yhteisöllisyyttä ja onnistumisia. Meillä on mahdollisuus vaikuttaa omaan työaikaan ja työnkuvaan.

Kaikille lääkäreillemme kuuluvat säännölliset korvaushoitolääkäreiden viikoittaiset konsultaatiotunnit vastaavan lääkärin johdolla. Kaikilla lääkäreillämme on myös mahdollisuus osallistua viikoittaiseen päihdelääketieteen erityispätevöityjien etäkoulutukseen. Lisäksi lääkärikuntamme yhteinen lääkäri-meeting järjestetään kahden viikon välein. Voit halutessasi suorittaa meillä myös päihdelääketieteen erityispätevyyden.

Tervetuloa meille tekemään merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä. A-klinikalla välitämme toisistamme, asiakkaistamme ja ympäröivästä yhteiskunnasta.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä A-klinikka Oy:n lääketieteelliseen johtajaan Ulriika Sundelliin joko puhelimitse 040 610 9797 tai sähköpostitse [email protected].

Katso myös

Lääkäriksi A-klinikka Oy:lle