Turun Vähäheikkiläntie

Vähäheikkiläntie 7
20700 Turku
Suomi

puh. 040 136 8110 (24/7)

Avoinna 

Ympäri vuorokauden

Ajankohtaista

Selviämisasema on avoinna ja palvelee normaalisti koronavirukseen liittyvät varotoimet huomioiden. Lue lisää A-klinikka Oy:n palveluissa noudatettavista varotoimista.

Palvelumme

Selviämishoitoasema on turvallinen paikka päihtymystilasta selviämiseen. Selviämishoidossa seurataan asiakkaan terveydentilaa.

Selviämishoidon jälkeen asiakas voi siirtyä kotiin tai jatkaa hoitoa Selviämishoitoaseman yhteydessä sijaitsevassa Vieroitushoitoyksikössä paikkatilanteen niin salliessa.

Miten hoitoon pääsee

Selviämishoitoasemalle voi tulla mihin vuorokauden aikaan tahansa omatoimisesti, läheisen saattamana tai yhteistyötahon ohjaamana. Lähetettä ei tarvita. Selviämisasemalla on 5 asiakaspaikkaa.

Neuvonta ja paikkavaraukset arkisin kello 8–17 A-klinikka Oy:n asiakaspalvelunumerosta 010 506 5550. Asiakaspalveluun saa yhteyden myös sähköpostitse [email protected] Ympäri vuorokauden palvelemme Selviämisaseman numerossa 040 136 8110.

Puhelujen hinnat asiakaspalvelunumeroon 010 506 5550 kaikkialta Suomesta: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (sis. alv 24 %). Puheluhinnat ovat samat kiinteän verkon lankaliittymästä ja matkapuhelimesta soitettaessa. Asiakaspalvelusta eteenpäin välitetty puhelu on lisämaksuton.

Henkilökuntamme

Selviämisaseman työntekijät ovat sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia. Henkilökuntaan kuuluvat lääkäri, palveluohjaaja, palveluesimies, sairaanhoitajia ja ohjaajia.

Sivun lyhytosoite
a-klinikka.fi/selviamishoitoasema-turku
Jaa tämä sivu