Turun Vähäheikkiläntie

Vähäheikkiläntie 7
20700 Turku
Suomi

puh. 040 136 8110 (24/7)

Avoinna 

Ympäri vuorokauden

Selviämishoitoasema on turvallinen paikka päihtymystilasta selviämiseen. Selviämishoidossa seurataan asiakkaan terveydentilaa.

Miten hoitoon pääsee

Selviämishoitoon voi tulla mihin vuorokauden aikaan tahansa omatoimisesti, läheisen saattamana tai ammattilaisen ohjaamana. Lähetettä ei tarvita. Selviämishoitoasemalla on viisi asiakaspaikkaa.

Neuvonta ja paikkatiedustelut A-klinikka Oy:n asiakaspalvelunumerosta 010 506 5550. Ympäri vuorokauden palvelemme Selviämishoitoaseman numerossa 040 136 8110.

Palvelumme

A-klinikka Oy:n Selviämishoitoasemilla toteutettava selviämishoito on perustason sairaanhoitoa, jonka tärkein tehtävä on estää ja hoitaa päihtymystilan aiheuttamat akuutit komplikaatiot sekä turvata asiakkaan turvallinen selviäminen päihtymystilasta. Asiakkaalla on mahdollisuus myös jatkohoidon suunnitteluun.

Selviämishoitoaseman yhteydessä toimii Vieroitushoitoyksikkö. Selviämishoidon jälkeen asiakas voi siirtyä kotiin tai jatkaa vieroitushoidossa paikkatilanteen niin salliessa.

Henkilökuntamme

Selviämishoitoaseman työntekijät ovat sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia. Henkilökuntaan kuuluu sairaanhoitajia, ohjaajia ja palveluesimies.

Sosiaalipalvelujen omavalvontasuunnitelma – Vieroitushoitoyksikkö ja Selviämishoitoasema Turku Terveydenhuollon omavalvontasuunnitelma – Vieroitushoitoyksikkö ja Selviämishoitoasema Turku

Sivun lyhytosoite
a-klinikka.fi/selviamishoitoasema-turku
Jaa tämä sivu