Hämeenlinnan Sotkankatu

Sotkankatu 5
13110 Hämeenlinna
Suomi

puh. 050 509 0959 (24/7)

A-klinikkakoti tarjoaa asumispalveluja päihdekuntoutujille Hämeenlinnan Sotkankadulla.

Palvelumme

A-klinikkakoti Hämeenlinna tarjoaa päihdekuntoutujille ympärivuorokautista palveluasumista, yhteisöllistä palveluasumista ja tuettua palveluasumista. Lisäksi meillä on tilapäisen asumisen asunto.

Asukkaalle valitaan sopiva palvelu henkilökohtaisen tuen tarpeen mukaisesti. Palvelujen tarjoaman tuen määrä vaihtelee ympärivuorokautisesta kevyempään tukeen.

Asukkaalla on mahdollisuus toipua turvallisen asuinympäristön, ammattitaitoisen henkilökunnan ja yhteisön tuen avulla omatoimiseen elämään.

Palveluissa noudatetaan viikko-ohjelmaa, jonka tarkoituksena on ylläpitää päivärytmiä ja arjen rutiineja. Palveluun sisältyy hoidollisia ja toiminnallisia ryhmiä, yksilökeskusteluja ja tarvittava lääkehoito. Lisäksi on mahdollisuus ateriapalveluihin.

Päihteettömyyden osalta eri palveluissa on erilaiset vaatimukset asukkaalle. Meillä on päihteettömyyttä vaativia, päihteidenkäyttöä rajaavia sekä päihteidenkäytön sallivia vaihtoehtoja.

Miten palveluun pääsee

A-klinikkayhteisön palveluihin hakeudutaan Oma Hämeen palvelujen kautta. Oma Hämeen verkkosivuilta löydät tarkemmat ohjeet hakeutumiseen ja asuntohakemuksen.

Voit kysyä neuvoa hakeutumiseen liittyvissä asioissa myös A-klinikkayhteisön numerosta 050 509 0959.

Yksiköstä vastaa palveluesimies Timo-Pekka Nilsson, [email protected], puh. 040 770 0785.

Sosiaalipalvelujen omavalvontasuunnitelma – A-klinikkakoti Hämeenlinna Terveydenhuollon omavalvontasuunnitelma – A-klinikkakoti Hämeenlinna

Sivun lyhytosoite
a-klinikka.fi/a-klinikkakoti-hameenlinna
Jaa tämä sivu