Kesäkoulu tarjoaa tiiviin koulutuspaketin päihdelääketieteestä Helsingissä 23.–24.5.

Kesämaisema

A-klinikka Oy järjestää nyt toista kertaa Päihdelääketieteen kesäkoulun. Kesäkoulu pidetään Helsingissä 23.–24.5.2024.

Päihdelääketieteen kesäkoulu on suunnattu erityisesti lääkäreille ja lääketieteen kandidaateille, jotka haluavat vahvistaa osaamistaan päihdelääketieteessä. Kesäkoulu antaa varmuutta päihdeongelmaisten potilaiden kohtaamiseen ja päihteisiin liittyvien ongelmien hoitamiseen.

”Päihdehoidon osaamisesta on hyötyä erikoistumisalasta ja työpaikasta riippumatta”, sanoo A-klinikka Oy:n lääketieteellinen johtaja Ulriika Sundell.

”Tämän vuoden koulutus on rakennettu erityisesti yleislääkäreitä ja lääketieteen kandidaatteja ajatellen, mutta monipuolinen ohjelma antaa uutta myös niille, jotka ovat jo kartuttaneet osaamista päihdelääketieteessä”, Sundell toteaa.

Koulutuksessa käsitellään päihteiden käyttöä ja päihdeongelmien hoitoa niin lasten ja nuorten, työssäkäyvien kuin ikääntyneiden kohdalla. Lisäksi kuullaan muun muassa psykiatrisista ja somaattisista ongelmista, joita esiintyy usein rinnakkain päihdeongelman kanssa.

Kesäkouluun voi osallistua joko paikan päällä Helsingin Triplassa tai striimin välityksellä. Etäosallistuminen on maksuton lääketieteen kandidaateille.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan