Kokemäen A-klinikan ja Terveysneuvonnan palvelut jatkuvat normaalisti

Nainen talvella

Kokemäen palveluissamme tapahtuu muutoksia vuodenvaihteessa, kun perheneuvonnan palvelut päättyvät. A-klinikka ja Terveysneuvonta jatkavat toimintaansa normaalisti.

A-klinikka Oy:n Kokemäen perheneuvonnan palvelut päättyvät 31.12.2023. Perheneuvontaan voi jatkossa hakeutua Satakunnan hyvinvointialueen palveluihin. A-klinikka Kokemäki ja Terveysneuvonta Kokemäki jatkavat toimintaansa normaalisti.

A-klinikalta saa apua esimerkiksi alkoholiin, muihin päihteisiin ja pelaamiseen liittyvissä huolissa ja ongelmissa. Palvelemme kaikenikäisiä ja vastaanotolle voi tulla myös läheisensä tilanteeseen liittyen. A-klinikan palveluihin voi hakeutua suoraan varaamalla ajan A-klinikka Oy:n asiakaspalvelusta numerosta 010 506 5550.

A-klinikan toimipisteessä jatkuu myös Terveysneuvonta, jossa huumeita käyttävät voivat vaihtaa pistovälineitä ja saada neuvontaa terveyteen ja palveluihin liittyvissä asioissa. Terveysneuvontaan voi tulla aukioloaikana ilman ajanvarausta.

A-klinikka Oy:n palveluihin on mahdollista hakeutua myös ympärivuorokautiseen vieroitushoitoon hyvinvointialueen palvelujen ohjaamana. Tarjoamme vieroitushoitoa esimerkiksi Turussa ja Salossa.