Lääkäri stetoskoopin kanssa

A-klinikka Oy tarjoaa laadukkaita päihde- ja mielenterveyspalveluja hyvinvointialueille. Säästä satsaamalla päihdepalveluihin.

Päihdeongelmien vaikutus yhteiskuntaan ja palvelujen tarpeeseen ei rajoitu vain päihdehoitoon. Jos ongelmia hoidetaan ajoissa, vältytään huomattavilta kustannuksilta päivystyksessä, lastensuojelussa ja erikoissairaanhoidossa.

Tutkimuksen mukaan päihdepalvelujen piirissä olevien alkoholiongelmaisten sosiaali- ja terveyspalvelujen kustannukset olivat keskimäärin 53 % matalammat kuin niiden ulkopuolelle jääneillä.

Kannetaan vastuu yhdessä

Monituottajamalli mahdollistaa laadukkaat ja monipuoliset palvelut sekä lyhyemmät jonot, kun käyttöön saadaan yritysten ja järjestöjen ammattitaito, innovaatiot ja pitkä kokemus. A-klinikka Oy:n erityisosaaminen on Suomessa vertaansa vailla. Olemme vieneet päihdehoitoa valtakunnallisesti eteenpäin jo yli 65 vuoden ajan asiakkaidemme muuttuvien tarpeiden mukaan.

Fiksusti kilpailutetussa palvelussa tuottaja vastaa kokonaisuudesta niin hoidon laadun kuin ammattitaitoisen henkilöstön osalta. Tuotamme tälläkin hetkellä hyvinvointialueille poliklinikkapalveluja ja ympärivuorokautista laitoshoitoa. Erityisosaamisemme kattaa myös korvaushoidon ja lastensuojelupalvelut.

A-klinikka Oy on oivallinen kumppani

 • Ainutlaatuinen päihdehoidon osaaminen Suomessa
 • Alan parhaat digipalvelut ja terveysteknologia
 • Ammattitaitoinen henkilöstö ja moniammatilliset työryhmät
 • Vahva terveydenhuollon ja sosiaalihuollon osaaminen
 • A-klinikkasäätiön omistama Yhteiskunnallinen Yritys

  A-klinikan kattavat palvelut

  Poliklinikkapalveluissa hoidamme erilaisia alkoholiin, muihin päihteisiin ja toiminnallisiin riippuvuuksiin liittyviä ongelmia. Korvaushoitopalvelut tarjoavat opioidiriippuvuuden korvaus- ja vieroitushoitoa. Matalan kynnyksen palveluihimme sisältyvät esimerkiksi terveysneuvonta ja huumehoidon avopalvelut.

  Ympärivuorokautisessa vieroitushoidossa katkaistaan päihteen käyttö turvallisesti ja luodaan edellytyksiä toipumiselle. Selviämishoitoasemien tarjoama hoito on perustason sairaanhoitoa, jonka tehtävänä on turvata asiakkaan turvallinen selviäminen.

  Pidempiaikaista kuntouttavaa laitoshoitoa tarjoamme A-klinikkayhteisöissä ja Päihdesairaalassa. Lisäksi tuotamme päihdeosaamiseen erikoistuneita asumispalveluja, kuten tehostettua palveluasumista.

  Katso A-klinikka Oy:n kaikki toimipisteet