Etsimme lääkäreitä palveluihimme eri paikkakunnille. Meillä panostetaan perehdytykseen ja konsultaatiomahdollisuudet ovat erinomaiset.

Voit aloittaa meillä joustavasti ja työskennellä kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti. Työtä on usein mahdollista tehdä osittain myös etänä. Haemme lääkäreitä esimerkiksi Espooseen, Helsinkiin, Hämeenlinnaan, Tampereelle ja Turkuun. Jätä yhteydenottopyyntö, niin kerromme lisää.

Miksi meille kannattaa tulla lääkäriksi?

  • Meillä kertyvästä päihdehoidon osaamisesta on hyötyä erikoistumisalasta ja työpaikasta riippumatta – saat varmuutta päihdepotilaiden kohtaamiseen ja riippuvuutta aiheuttavien lääkkeiden kanssa toimimiseen
  • Meillä panostetaan perehdytykseen ja ohjaukseen – vastuulääkärit ovat nopeasti konsultoitavissa
  • Voit halutessasi suorittaa päihdelääketieteen erityispätevöitymisen
  • Ehdit tekemään työsi työaikojen puitteissa
  • Pääset heti osaksi ammattitaitoista lääkäriyhteisöä

Video: Hanna kertoo työskentelystä Päihdesairaalassa – "Paras ratkaisu, mitä olen tehnyt työurallani"

Palveluissamme voit suorittaa myös yleislääketieteen tai työterveyshuollon erikoislääkärikoulutuksen reunapalveluja päihdelääkärin sijaisena. Päihteiden käyttöön liittyvät ongelmat ovat yleisiä ja niitä hoidetaan niin perusterveydenhuollossa kuin työterveyshuollossa, joten päihdehoidon osaamisesta on huomattavaa hyötyä.

Hyvä ja erittäin opettavainen vuosi. Hyvä työporukka, ja välittävä tunnelma. Olette jaksaneet aina perusteellisesti ja rauhallisesti vastata konsultaatioihini. – Yleislääketieteeseen erikoistuva lääkäri

Olemme neuvottelemassa virallisia koulutuspaikkaoikeuksia yliopistojen kanssa. Lääketieteen opiskelija voi toimia osassa yksiköistämme ohjattuna lääkärin työtehtävissä viidennen vuoden opinnot suoritettuaan ja sitä ennen amanuenssina. Kysy esimerkiksi sijaisuuksista.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi, niin ylilääkärimme on sinuun yhteydessä pikimmiten. Voit halutessasi kertoa lisätiedoissa, milloin olet parhaiten tavoitettavissa tai millä paikkakunnalla olisit kiinnostunut työskentelemään lääkärinä.

Olen oppinut ihan huikeasti täällä ollessani. Paras ohjaus ja konsultaatiotuki, mitä olen saanut missään aikaisemmassa työpaikassani. – Psykiatriaan erikoistuva, päihdelääketieteen erityispätevyyttä suorittava lääkäri, Päihdesairaala

Lue lisää

Päihdelääketieteen erityispätevyyden suorittaminen Työterveyshuoltoon erikoistuvan lääkärin erikoistumisjaksot