Back to top

Tule lääkäriksi A-klinikka Oy:lle

”Olen oppinut ihan huikeasti täällä ollessani. Paras ohjaus ja konsultaatiotuki, mitä olen saanut missään aikaisemmassa työpaikassani.” Päihdelääketieteen erityispätevyyttä suorittava lääkäri, Päihdesairaala

Etsimme joukkoomme päihde- ja mielenterveyspotilaiden hoidosta kiinnostuneita lääkäreitä.

Meillä on avoinna lääkärin tehtäviä syksyllä 2019 seuraavissa palveluyksiköissämme:

  • Tampereen laitoshoitopalvelut
  • Lahden vieroitushoitoyksikkö
  • Kymenlaakson yksiköt (Kotka, Hamina ja Kouvola)
  • Järvenpään Päihdesairaala
  • Espoon avohoitopalvelut (A-klinikka, K-klinikat ja Nuorten palvelut)

Sovittaessa on mahdollista jatkaa myös pidempään.

Lisäksi tarjoamme joulukuusta 2019 alkaen yhdelle lääkärille työtä, joka sijoittuu sekä Järvenpään Päihdesairaalaan että Espoon avohoitopalveluihin. Asunto järjestyy tarvittaessa Päihdesairaalasta.

Ota yhteyttä, niin voimme keskustella sinulle sopivista työmahdollisuuksista. Useimmiten työn voi aloittaa sopimuksen mukaan ja myös osa-aikatyö, esimerkiksi kaksi tai kolme päivää viikossa, on mahdollinen. Työ tapahtuu virka-aikaan, päivystysvelvollisuutta ei ole.

Lääketieteen opiskelija voi toimia osassa yksiköistämme ohjattuna lääkärin työtehtävissä viidennen vuoden opinnot suoritettuaan ja sitä ennen amanuenssina.

Lisätietoja ja hakemukset

ylilääkäri Markus Partanen, markus.partanen(at)a-klinikka.fi (Hämeenlinna, Tampere, Päihdesairaala ja pääkaupunkiseutu)
ylilääkäri Margareeta Häkkisen sijaisena Pilvi Cornet, pilvi.cornet(at)a-klinikka.fi (Päihdesairaala ja pääkaupunkiseutu)

Meillä panostetaan lääkäreiden ohjaukseen

A-klinikka Oy:llä toimii päihdelääketieteen erityispätevöityjien koulutusohjelma, jossa sinulle räätälöidään tarpeidesi ja toiveidesi mukainen ja mittainen työjakso. Työtehtävät voivat kaupungista riippuen painottua avo- tai laitoshoitoon, korvaushoitoon, päihdeperheiden tai nuorten hoitoon. Halutessasi voit työskennellä useammassa yksikössämme joko samanaikaisesti tai peräkkäisillä jaksoilla.

Panostamme lääkäreiden perehdytykseen ja ohjaukseen. Meillä et työskentele yksin. Kollegiaalinen henki ja toimivat virtuaalineuvottelutilat ja -käytännöt mahdollistavat jatkuvan yhteistyön yhtiön muiden lääkärikollegoidesi kanssa, olit töissä missä kaupungissa tahansa. Erityispätevyyden suorittajille järjestetään viikoittain koulutusta niin päihdelääketieteestä kuin potilasasioistakin. Myös muiden alojen erikoistujille järjestetään viikoittainen koulutus ja ohjaus.

Konsultaatiomahdollisuudet ovat erinomaiset. Säännöllisten konsultaatiotuntien lisäksi seniorikollega on virka-aikaan tavoitettavissasi vähintään puhelimitse. Tukenasi on myös kokenut, moniammatillinen päihdetyöntekijöiden tiimi. Pääset osallistumaan myös päihdelääketieteen koulutuksiin.