Etsimme joukkoomme päihde- ja mielenterveyspotilaiden hoidosta kiinnostuneita lääkäreitä. Voit tulla meille myös suorittamaan päihdelääketieteen erityispätevöitymistä.

Meillä on avoinna lääkärin tehtäviä esimerkiksi Päihdesairaalassa Järvenpäässä, Hämeenlinnassa ja Salossa. Palveluissamme hoidetaan erilaisia päihde- ja toiminnallisia riippuvuuksia. Useilla potilailla on myös mielenterveysongelma.

Panostamme lääkäreiden perehdytykseen ja ohjaukseen ja tarjoamme erinomaiset konsultaatiomahdollisuudet. Palveluissamme tukenasi on moniammatillinen tiimi. Työ tapahtuu virka-aikaan eikä päivystysvelvollisuutta ole.


Meillä toimii päihdelääketieteen erityispätevöityjien koulutusohjelma, jossa sinulle räätälöidään toiveidesi mukainen työjakso.

Työterveyshuoltoon erikoistuva lääkäri voi suorittaa plveluissamme erikoistumisjakson. Meille voi tulla suorittamaan erikoistumisen reunoja myös muille aloille, esimerkiksi yleislääketieteeseen.

Olemme neuvottelemassa virallisia koulutuspaikkaoikeuksia yliopistojen kanssa. Lääketieteen opiskelija voi toimia osassa yksiköistämme ohjattuna lääkärin työtehtävissä viidennen vuoden opinnot suoritettuaan ja sitä ennen amanuenssina. Kysy esimerkiksi sijaisuuksista.

Hyvä ja erittäin opettavainen vuosi. Hyvä työporukka, ja välittävä tunnelma. Olette jaksaneet aina perusteellisesti ja rauhallisesti vastata konsultaatioihini. – Yleislääketieteeseen erikoistuva lääkäri

A-klinikka Oy on yhteiskunnallinen yritys, ja toimintamme tuotot palautuvat yhteiseen hyvään. Olemme A-klinikkasäätiön kanssa tehneet päihde- ja mielenterveystyötä jo 65 vuotta.

Voit aloittaa meillä sopimuksen mukaan. Myös osa-aikainen työ, kuten 1–3 päivää viikossa, on mahdollinen. Ota yhteyttä, niin keskustellaan tilanteestasi tapauskohtaisesti.

Ota yhteyttä

Margareeta Häkkinen, ylilääkäri, [email protected]
Markus Partanen, ylilääkäri, [email protected]

Lue lisää