Back to top

Selviämisasema Salo

Kalkkitie 5–7
24280 Salo

puh. 040 7149 600 ja 040 7149 601 (24/7)

Avoinna 

Ympäri vuorokauden

Selviämisasema tarjoaa valvotun ja  turvallisen paikan päihtymystilasta selviämiselle terveydenhuollon ammattilaisten valvonnassa.

Selviämisasemalta on mahdollista siirtyä vieroitushoitoyksikköön.

Selviämisasemalla työskentelee moniammatillinen työryhmä, johon kuuluu sairaanhoitajia, ohjaajia, osa-aikainen lääkäri ja palvelukoordinaattori. Henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden.

Miten hoitoon pääsee

Toivomme aina yhteydenottoa ennen selviämisasemalle tuloa paikkatilanteen varmistamiseksi. Palvelemme numeroissa 040 7149 600 ja 040 7149 601 ympäri vuorokauden.

Hoitoon voi hakeutua itsenäisesti Varsinais-Suomen alueelta tai esimerkiksi terveyskeskuspäivystyksen ja A-klinikan kautta. Hoitoontulo perustuu vapaaehtoisuuteen.

Hoitoa verkossa

Hoitoa on saatavilla myös verkossa ajasta ja paikasta riippumatta.

Verkkoterapia on tarkoitettu alkoholinkäytön vähentämiseen ja lopettamiseen. Salon asukkaat voivat hakeutua verkkoterapiaan Salon kaupungin mielenterveys- ja päihdepalveluiden esimiehen kautta. Hoidon voi maksaa myös itse, jolloin ajan verkkoterapian aloitukseen voi varata netistä. Voit kysyä lähetettä verkkoterapiaamme myös työterveydestäsi.

Etävastaanotolla pääset keskustelemaan ammattilaisen kanssa omalta kotisohvaltasi käsin. Olet tervetullut etävastaanotolle esimerkiksi silloin, jos oma tai läheisesi alkoholinkäyttö mietityttää, sinulla on ongelmia pelaamisen kanssa tai tarvitset tukea elämäntilanteeseesi. Etävastaanotot ovat maksullisia ja voit varata niitä netistä yksittäin.

Kaikki digitaaliset palvelumme löydät osoitteesta hoitoaverkossa.fi.

Sivun lyhytosoite 
a-klinikka.fi/selviamisasema-salo