Nuorten palvelut Hämeenlinna

Nuorten palvelut tarjoavat apua päihteistä tai ongelmallisesta pelaamisesta irrottautumiseen ja päihteiden käytön tai pelaamisen hallintaan. 

Palvelu on tarkoitettu hämeenlinnalaisille nuorille, joille päihteistä tai pelaamisesta on muodostumassa tai on jo aiheutunut ongelmia. Tavoitteena on varhainen puuttuminen.

Miten palveluun pääsee

Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla: Ismo Husso, päihdetyöntekijä, toimintaterapeutti, psykoterapeutti, puh. 050 3082 552, etunimi.sukunimi@a-klinikka.fi.

Nuorten Selvis

Nuorten Selvis toimii Hämeenlinnan keskusta-alueella viikonloppujen iltoina klo 20.30 alkaen. Toiminta painottuu erityisesti juhlapyhien tai tapahtumien aikaan, jolloin kaupungilla liikkuu paljon nuoria.

Toiminnasta vastaa koordinaattori, jolla on sosiaali- ja terveyspalveluiden asiantuntemusta. Päivystäjinä toimivat ovat sosiaali- ja/tai terveyspalveluissa työskenteleviä tai alan aikuisopiskelijoita.

Selvis-päivystäjät tavoitat vuoron aikana numeroista 040 8696 308 ja 040 5208 262. Lisätietoja toiminnasta: Klaus Olsen, koordinaattori, ohjaaja, puh. 040 869 6253.

Toiminnan keskeisiä yhteistyökumppaneita ovat poliisi, nuorisotoimi, erilaiset järjestöt ja seurakunta.

Yhteystiedot 

Viipurintie 1–3 G, 4. krs, 13200 Hämeenlinna
puh. 050 3082 552

Mitä hoidossa tavoitellaan 

Nuorten palveluissa tavoitteena on puuttua mahdollisimman varhain nuoren päihde- tai peliongelmaan. Keskeisin menetelmä on avohoidossa tapahtuva kohtaaminen ja mahdollisimman varhainen puuttuminen.

Palveluntuottaja 
A-klinikka Oy