Meille olet tervetullut

Raatihuoneenkatu 27
13100 Hämeenlinna
Suomi

Katso sijaintimme kartalla

puh. 010 506 5550 (asiakaspalvelu ma–pe klo 8–17)

Avoinna

Palvelemme ajanvarauksella

Päivystysvastaanotto ilman ajanvarausta

ma 9–11
ti 9–11
to 9–11

Puhelinpäivystys

A-klinikka Hämeenlinnan puhelinpäivystys numerossa 050 534 3490 ma, ti ja to klo 9–11. Puhelinpäivystys on tarkoitettu asiakkaille ja sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille. Numerossa vastaa A-klinikka Hämeenlinnan työntekijä.

Ajankohtaista

Olemme avoinna ja palvelemme normaalisti koronavirukseen liittyvät varotoimet huomioiden. Käytä maskia, kun asioit toimipisteessämme. Vastaanotolle pääset halutessasi myös etänä puhelimitse tai videovastaanottona. Lue lisää A-klinikka Oy:n palveluissa noudatettavista varotoimista.

Palvelumme

A-klinikalta saa apua alkoholiin, muihin päihteisiin ja riippuvuuksiin liittyvissä ongelmissa. Palveluihimme ovat tervetulleita myös läheiset.

Hoitoon voi sisältyä esimerkiksi keskustelukäyntejä, pari- ja perhetapaamisia tai ryhmiä. Tarjoamme myös vieroitushoitoa. Peliongelmiin saa apua Peliriippuvuus hallintaan -hoito-ohjelmasta. Hoito suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Miten hoitoon pääsee

Palvelut ovat maksuttomia Hämeenlinnan, Hattulan ja Janakkalan asukkaille. 

Varaa aika A-klinikka Oy:n asiakaspalvelusta numerosta 010 506 5550. Asiakaspalvelu myös neuvoo palveluihimme liittyvissä asioissa.

Puhelujen hinnat asiakaspalvelunumeroon 010 506 5550 kaikkialta Suomesta: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (sis. alv 24 %). Puheluhinnat ovat samat kiinteän verkon lankaliittymästä ja matkapuhelimesta soitettaessa. Asiakaspalvelusta eteenpäin välitetty puhelu on lisämaksuton.

A-klinikan päivystysvastaanotolle voi tulla ilman ajanvarausta maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin klo 9–11. Päivystyksessä sairaanhoitaja arvioi tilannetta yhdessä asiakkaan kanssa ja sopii jatkosta.

A-klinikka Hämeenlinnan puhelinpäivystys palvelee numerossa 050 534 3490 maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin klo 9–11. Puhelinpäivystys on tarkoitettu asiakkaille ja sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille. Numerossa vastaa A-klinikka Hämeenlinnan työntekijä.

Verkkoterapia

Hoitoa on saatavilla myös verkossa ajasta ja paikasta riippumatta. Verkkoterapia on tarkoitettu alkoholinkäytön vähentämiseen ja lopettamiseen. Voit hakeutua verkkoterapiaan terveyskeskuksen päihdetyöntekijän tai A-klinikan kautta.

Sivun lyhytosoite
a-klinikka.fi/a-klinikka-hameenlinna
Jaa tämä sivu