Back to top

A-klinikka Hämeenlinna

Koulukatu 16
13100 Hämeenlinna

puh. 010 506 5550 (ajanvaraukset ja neuvonta ma–pe 8–18)

Avoinna 

Päivystysvastaanotto
ma–pe 8.15–11

A-klinikan sivuvastaanotot

Hauhon terveysasema
Vihniöntie 5
14700 Hauho

Jukolan terveysasema
Eeronkuja 6
13500 Hämeenlinna

Lammin terveysasema
Evontie 33
16900 Lammi

Viipurintien terveysasema
Viipurintie 1-3
13200 Hämeenlinna

Huom. A-klinikka on muuttanut Viipurintieltä osoitteeseen Koulukatu 16. Kulku Koulukadun toimipisteeseen tapahtuu Saaristenkadun päästä Niittykadulta. Lue lisää.

A-klinikka tarjoaa yli 18-vuotiaille hoitoa päihteisiin ja toiminnallisiin riippuvuuksiin liittyvissä ongelmissa. Palvelut on tarkoitettu esimerkiksi omasta alkoholinkäytöstä tai pelaamisesta huolestuneille ja heidän läheisilleen.

A-klinikan palvelut ovat maksuttomia Hämeenlinnan, Janakkalan ja Hattulan asukkaille. Palvelut perustuvat vapaaehtoisuuteen ja ovat luottamuksellisia.

Miten hoitoon pääsee

Päivystysvastaanotolle voi tulla maanantaista perjantaihin klo 8.15–11. Ajanvarausta tai lähetettä ei tarvita.

Päivystyksessä sairaanhoitaja ja/tai sosiaaliterapeutti arvioivat tilannetta yhdessä asiakkaan kanssa. Asiakkaan kanssa tehdään suunnitelma hoidosta ja sovitaan jatkosta.

Palvelumme

  • Hoidon tarpeen arviointi
  • Lyhyt ja pitkä vieroitushoito
  • Psykososiaalinen muutostyö
  • Peliriippuvuus hallintaan -hoito-ohjelma

Palveluihin sisältyy esimerkiksi terapiaa yksilöille, pareille, perheille ja ryhmille, akupunktiota ja tarvittaessa lääkehoitoa.

Yhteystiedot

A-klinikka Oy:n ajanvaraus palvelee arkisin kello 8–18 numerossa 010 506 5550. Numerosta saa myös neuvontaa ja lisätietoja palveluihimme liittyen.

Puhelujen hinnat asiakaspalvelunumeroon 010 506 5550 kaikkialta Suomesta: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (sis. alv 24 %). Puheluhinnat ovat samat kiinteän verkon lankaliittymästä ja matkapuhelimesta soitettaessa. Asiakaspalvelusta eteenpäin välitetty puhelu on lisämaksuton.

A-klinikka Hämeenlinnan toimipisteen suora numero on 050 5090 706 ja faksinumero 03 6213 012.

Hoitoa verkossa

Hoitoa on saatavilla myös verkossa ajasta ja paikasta riippumatta.

Verkkoterapia on tarkoitettu alkoholinkäytön vähentämiseen ja lopettamiseen. Voit hakeutua verkkoterapiaan terveyskeskuksen päihdetyöntekijän tai A-klinikan kautta. Hoidon voi maksaa myös itse, jolloin ajan verkkoterapian aloitukseen voi varata netistä. Voit kysyä lähetettä verkkoterapiaamme myös työterveydestäsi.

Etävastaanotolla pääset keskustelemaan ammattilaisen kanssa omalta kotisohvaltasi käsin. Olet tervetullut etävastaanotolle esimerkiksi silloin, jos oma tai läheisesi alkoholinkäyttö mietityttää, sinulla on ongelmia pelaamisen kanssa tai tarvitset tukea elämäntilanteeseesi. Etävastaanotot ovat maksullisia ja voit varata niitä netistä yksittäin.

Kaikki digitaaliset palvelumme löydät osoitteesta hoitoaverkossa.fi.

Sivun lyhytosoite 
a-klinikka.fi/a-klinikka-hameenlinna