Meille olet tervetullut

Raatihuoneenkatu 27
13100 Hämeenlinna
Suomi

Katso sijaintimme kartalla

puh. 010 506 5550 (asiakaspalvelun aukioloajat ma–ke 8–16, to 8–15 ja pe 8–16)

Vastaanotto ilman ajanvarausta

ma 9–11
ti 9–11
to 9–11

Muina aikoina palvelemme ajanvarauksella

Ajankohtaista

Suosittelemme asiakkaillemme maskin käyttöä vastaanottokäynneillä. Lue lisää A-klinikka Oy:n palveluissa noudatettavista varotoimista.

Kenelle

A-klinikalta saa apua alkoholiin, muihin päihteisiin ja riippuvuuksiin liittyvissä ongelmissa. Palveluihimme ovat tervetulleita myös läheiset. Jos olet alle 25-vuotias, palvelemme sinua Nuorten palveluissa.

Palvelut ovat maksuttomia Hämeenlinnan, Hattulan ja Janakkalan asukkaille. Voit tulla meille suoraan ilman lähetettä.

Varaa aika

Ajanvaraukset A-klinikka Oy:n asiakaspalvelusta numerosta 010 506 5550. Asiakaspalvelu myös neuvoo palveluihimme liittyvissä asioissa.

Puhelujen hinnat asiakaspalvelunumeroon 010 506 5550 kaikkialta Suomesta: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (sis. alv 24 %). Puheluhinnat ovat samat kiinteän verkon lankaliittymästä ja matkapuhelimesta soitettaessa. Asiakaspalvelusta eteenpäin välitetty puhelu on lisämaksuton.

Vastaanotto ilman ajanvarausta

Päivystysvastaanotto on avoinna maanantaisin klo 9–11, tiistaisin klo 9–11 ja torstaisin klo 9–11. Päivystysvastaanotolle voit tulla suoraan ilman ajanvarausta. Muina aikoina palvelemme ajanvarauksella.

Puhelinpäivystyksemme palvelee numerossa 050 534 3490 päivystysvastaanoton aukioloaikoina. Puhelinpäivystys on tarkoitettu asiakkaille ja sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille.

Palvelumme

Hoitoon voi sisältyä esimerkiksi keskustelukäyntejä, pari- ja perhetapaamisia tai ryhmiä. Tarjoamme myös vieroitushoitoa. Hoito suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Hoitoa on saatavilla myös verkossa ajasta ja paikasta riippumatta. Verkkoterapia on tarkoitettu alkoholinkäytön vähentämiseen ja lopettamiseen. Voit hakeutua verkkoterapiaan terveyskeskuksen päihdetyöntekijän tai A-klinikan kautta.

Sivun lyhytosoite
a-klinikka.fi/a-klinikka-hameenlinna
Image
Pohjoisklinikan logo

Pohjoisklinikan päihdepalvelut ovat saatavilla etänä koko Suomeen. Varaa aika helposti netissä. Katso hinnasto sivuiltamme.

Tutustu ja varaa aika

Jaa tämä sivu