Back to top

Nuorten palvelut Hämeenlinna

Koulukatu 16
13100 Hämeenlinna

puh. 010 506 5550 (ajanvaraukset ja neuvonta ma–pe 8–18)

Avoinna 

Palvelemme ajanvarauksella

Sivuvastaanotto

Ohjaamo Stage
Turuntie 4
13130 Hämeenlinna

Huom. Nuorten palvelut ovat muuttaneet Viipurintieltä osoitteeseen Koulukatu 16. Kulku Koulukadun toimipisteeseen tapahtuu Saaristenkadun päästä Niittykadulta. Lue lisää.

Nuorten palvelut tarjoavat apua päihteistä tai ongelmallisesta pelaamisesta irrottautumiseen ja päihteiden käytön tai pelaamisen hallintaan. 

Palvelu on tarkoitettu hämeenlinnalaisille nuorille, joille päihteistä tai pelaamisesta on muodostumassa tai on jo aiheutunut ongelmia.

Nuorten palveluissa tavoitteena on puuttua mahdollisimman varhain nuoren päihde- tai peliongelmaan. 

Miten palveluun pääsee

A-klinikka Oy:n ajanvaraus ja neuvonta palvelee arkisin kello 8–18 numerossa 010 506 5550. Palvelemme myös sähköpostitse [email protected].

Puhelujen hinnat asiakaspalvelunumeroon 010 506 5550 kaikkialta Suomesta: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (sis. alv 24 %). Puheluhinnat ovat samat kiinteän verkon lankaliittymästä ja matkapuhelimesta soitettaessa. Asiakaspalvelusta eteenpäin välitetty puhelu on lisämaksuton.

Nuorten palveluissa työskentelee Ismo Husso, päihdetyöntekijä, toimintaterapeutti, psykoterapeutti, puh. 050 3082 552, [email protected].

Nuorten Selvis

Nuorten Selvis toimii Hämeenlinnan keskusta-alueella viikonloppujen iltoina klo 20.30 alkaen. Toiminta painottuu erityisesti juhlapyhien tai tapahtumien aikaan, jolloin kaupungilla liikkuu paljon nuoria.

Toiminnasta vastaa koordinaattori, jolla on sosiaali- ja terveyspalveluiden asiantuntemusta. Päivystäjinä toimivat ovat sosiaali- tai terveyspalveluissa työskenteleviä tai alan aikuisopiskelijoita.

Selvis-päivystäjät tavoitat vuoron aikana numeroista 040 8696 308 ja 040 5208 262. Lisätietoja toiminnasta: Klaus Olsen, koordinaattori, ohjaaja, puh. 040 869 6253.

Toiminnan keskeisiä yhteistyökumppaneita ovat poliisi, nuorisotoimi, erilaiset järjestöt ja seurakunta.

Hoitoa verkossa

Hoitoa on saatavilla myös verkossa ajasta ja paikasta riippumatta.

Verkkoterapia on tarkoitettu alkoholinkäytön vähentämiseen ja lopettamiseen. Voit hakeutua verkkoterapiaan terveyskeskuksen päihdetyöntekijän tai A-klinikka Hämeenlinnan kautta. Hoidon voi maksaa myös itse, jolloin ajan verkkoterapian aloitukseen voi varata netistä. Voit kysyä lähetettä verkkoterapiaamme myös työterveydestäsi.

Etävastaanotolla pääset keskustelemaan ammattilaisen kanssa omalta kotisohvaltasi käsin. Olet tervetullut etävastaanotolle esimerkiksi silloin, jos oma tai läheisesi alkoholinkäyttö mietityttää, sinulla on ongelmia pelaamisen kanssa tai tarvitset tukea elämäntilanteeseesi. Etävastaanotot ovat maksullisia ja voit varata niitä netistä yksittäin.

Kaikki digitaaliset palvelumme löydät osoitteesta hoitoaverkossa.fi.

Sivun lyhytosoite 
a-klinikka.fi/nuorten-palvelut-hameenlinna