Back to top

Terveysneuvonta Hämeenlinna

Koulukatu 16
13100 Hämeenlinna

puh. 010 506 5550 (neuvonta ma–pe 8–18)

Avoinna 

ma 13–15
to 13–15
pe 12.15–14

Ajankohtaista

Terveysneuvonta on avoinna ja palvelee normaalisti aukioloaikoina koronavirukseen liittyvät varotoimet huomioiden. Jos sinulla on flunssan oireita, ethän asioi toimipisteessämme, vaan ota yhteyttä puhelimitse toimipisteen numeroon. Emme tee tällä hetkellä tartuntatautitestejä, vaan asiakkaat ohjataan testeihin perusterveydenhuoltoon. Lue lisää A-klinikka Oy:n palveluissa noudatettavista varotoimista.

Terveysneuvonnan aukioloajat ovat muuttuneet. Olemme avoinna maanantaisin klo 13–15, torstaisin klo 13–15 ja perjantaisin klo 12.15–14.


Terveysneuvonnassa (ent. Vinkki) voi vaihtaa käytetyt huumeruiskut puhtaisiin, saada terveysneuvontaa ja halutessaan ohjausta erilaisiin palveluihin.

Tartuntatautitestejä, kuten hiv, C-hepatiitti ja klamydia, tehdään kaikille halukkaille. Riskiryhmään kuuluvien on mahdollista saada A- ja B-hepatiittirokotukset. Lisäksi tarjotaan keskusteluapua ja tietoa tartuntataudeista.

Miten palveluun pääsee

Terveysneuvontaan voit tulla aukioloaikoina. Asiointi tapahtuu nimimerkillä ja on maksutonta. Tartuntatautitestejä tehdään ajanvarauksella.

Toimipisteen suora numero on 050 509 1581.

Terveysneuvonnasta

Terveysneuvonnan tavoitteena on sosiaalisten ja terveydellisten haittojen vähentäminen, tartuntatautien leviämisen ehkäiseminen ja asiakkaiden ohjaaminen päihde- ja muihin tarpeellisiin palveluihin.

  

Sivun lyhytosoite 
a-klinikka.fi/terveysneuvonta-hameenlinna