Päihdesairaala palvelee koko kesän

Kesäinen pelto

Päihdesairaala on avoinna koko kesän. Järvenpäässä sijaitsevaan Päihdesairaalaan voi ohjata potilaita miltä tahansa hyvinvointialueelta.

Päihdesairaalaan pääsee nopeasti sekä laitoskuntoutukseen että vieroitushoitoon. A-klinikka Oy:n asiakaspalvelu auttaa mielellään ja varaa paikat numerossa 010 506 5550.

Kuntouttavaa laitoshoitoa yksilöille ja perheille

Sairaalan päihdehoitoyksikkö ja perhehoitoyksikkö palvelevat uusilla nimillä. Palvelut ovat nyt osa kuntouttavaa laitoshoitoa, joka tarjoaa yksilökuntoutusta ja perhekuntoutusta. Palvelujen sisältöön ei ole tullut muutoksia. Hoidon tarve voi liittyä alkoholiin, lääkkeisiin, huumeisiin, useampaan päihteeseen tai pelaamiseen.

Perhekuntoutuksen hankkeelle myönnettiin jatkorahoitus

Päihdesairaalassa on kehitetty päihteitä käyttävien raskaana olevien naisten ja vauvaperheiden vanhempien hoitoa jo useamman vuoden ajan. Kehittämistyö jatkuu myös vuonna 2023 sosiaali- ja terveysministeriön myöntämän valtionavustuksen turvin.

Päihdesairaalaan uusi palvelupäällikkö

Päihdesairaalan uusi palvelupäällikkö Mikko Utecht aloitti tehtävässään toukokuun alkupuolella. Mikko kertoo mielellään lisää siitä, miten Päihdesairaala pystyy auttamaan hyvinvointialueita päihdekuntoutuksen kumppanina. Ota yhteyttä: Mikko Utecht, [email protected], p. 046 810 2070

Tutustu palveluihin tarkemmin

Päihdesairaala

Katso myös